Головна Новини Зірки персона Ще один український актор отримав повістку: він відповів, чи піде воювати
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще один український актор отримав повістку: він відповів, чи піде воювати

Ярослав Безкоровайний заявив, що готовий їхати на фронт

6 грудня 2023, 23:05 comments1194
Поділіться публікацією:

Кіноактор, що став відомим,  зігравши  роль в  популярному серіалі "Спіймати Кайдаша", Ярослав Безкоровайний  теж  має повістку. 

Ще один український актор отримав повістку: він відповів, чи піде воювати

Ярослав Безкоровайний (фото з відкритих джерел)

Як інформує "24 канал",  Безкоровайний вже  був на  медичній  комісії і тепер  чекає відповідного  наказу  з військкомату.

Як давно  він  отримав повістку – невідомо.   Але актор стверджує, що готовий захищати  свою країну зі зброєю в руках. 

Повідомляють, що  актор мешкав у  Дніпрі. Але зовсім недавно він переїхав  в Бережани, де  у вільний час займався  волонтерством. Разом з колегами  був  організатором  благодійного  аукціону, де  його колеги  продають свої речі, а виручені  кошти  перераховують  для того, щоб купити автомобілі  і карети  швидкої допомоги для Збройних  сил України.

"Десь 26 лютого ми приїхали сюди і зрозуміли, що потрібно робити те, що ми можемо робити. Перше, що спало на думку – це волонтерство. Допомагали чим могли, збирали продукти, збирали медикаменти, переганяли автомобілі", -  розповів  Ярослав Безкоровайний.

 До слова,  актор знімався  у серіалі "Спіймати Кайдаша" і таких фільмах як "Донбас", "Я працюю на цвинтарі" та інших. З 2011 актор Дніпровського академічного музично-драматичного театру імені Шевченка.

Відомо, що він  одружений і  виховує двох дітей.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що український "Холостяк" відповів, чи піде воювати, якщо отримає повістку. Популярний ведучий ТВ та герой шоу "Холостяк-9" Микита Добринін,   що вже  розбігся з Дашею Квітковою, щиро відповів, чи піде в армію, щоб  боротись  з російськими  загарбниками.  При цьому, телеведучий сказав, що до цього часу  повістки  не отримував. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини