Головна Новини Зірки персона Пугачова на виступі Сердючки у Юрмалі "відривалася" під трек "Russia goodbye"
commentss НОВИНИ Всі новини

Пугачова на виступі Сердючки у Юрмалі "відривалася" під трек "Russia goodbye"

Пугачова відвідала фестиваль разом з чоловіком і Андрієм Макаревичем

2 серпня 2023, 21:20 comments1265
Поділіться публікацією:

Нещодавно  в  Юрмалі "відгримів" фестиваль, що організувала  Лайма Вайкуле, тут виступали і  деякі  знаменитості з України. В їх числі  був і Андрій Данилко, що ще відомий фанатам, як Вєрка Сердючка.  Співак   на сцені Юрмали виконав свою відому   пісню "Dancing Lasha Tumbai", в  тексті якої  ще кілька  років тому  мешканці РФ  чули для себе "послання" — "Russia goodbye".

Пугачова на виступі Сердючки у Юрмалі "відривалася" під трек "Russia goodbye"

Алла Пугачова (фото з відкритих джерел)

Під час  виступу Вєрки Сердючки серед глядачів були присутні зіркові гості — Алла Пугачова і Максим Галкін. Зіркове подружжя мали місця  в  залі для глядачів  разом ще з одною російською знаменитістю — Андрієм Макаревичем, саме його дружина весь виступ  відзняла на відео.

Пугачова на виступі Сердючки у Юрмалі ”відривалася” під трек ”Russia goodbye” - фото 2Було помітно, що Примадонні та її чоловіку  сподобавсь виступ  легендарної Сердючки. Пугачова та Галкін посміхались  та про щось активно говорили. Але одне лише повідомлення,  що Алла Пугачова "відривалася" під  музику Сердючки, дуже   обурило її колишніх фанатів з РФ.

Багато хто з росіян написав, що Примадонна  "остаточно відреклася" від Росії, бо відривалася під українські шлягери . Особливо  росіяни  виділили відому  фразу "Russia goodbye". Хейтери  написали: "Відписуюся!" "Фу, не очікував такого від Алли Борисівни" "А їм весело, зрадники!"

Але, негативні коментарі при цьому не перевершують  позитивні.  Чимало  підписників хвалили Вєрку  Сердючку і дякували  Примадонні  за те, що вона завітала на фестиваль своєї колеги  Лайми  Вайкуле.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Прихильниця Кремлівського режиму "накинулася" на Пугачову. Знаменитість з РФ Маша Распутіна, що всіляко підтримує  кремлівський режим, гостро висловилась про російську Примадонну. Вона "накинулась" на Пугачову, аналізуючи  її таланти і титули. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини