Головна Новини Зірки персона Пугачова закрила свій останній бізнес в Росії: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Пугачова закрила свій останній бізнес в Росії: що відомо

У Примадонни більше немає доходу на території країни-агресора

24 травня 2023, 22:50
Поділіться публікацією:

В російських медіа  обговорюється повідомлення, що Алла Пугачова позбулась свого бізнесу в РФ. Зокрема, в Росії  знаменитість вже  не мешкає більше року —  з початку повномасштабного вторгнення  зірка разом з чоловіком і дітьми переїхала в Ізраїль.

Пугачова закрила свій останній бізнес в Росії: що відомо

Алла Пугачова (фото з відкритих джерел)

З того часу в російській столиці  її помітили  двічі — восени 2022 року, тоді Примадонна приїхала  забрати зі школи документи дітей і виставила на продаж  сімейний особняк. В травні  цього року Примадонна прилетіла до Москви,  щоб побувати на похороні  свого близького  товариша  Валентина Юдашкіна.

За цей час Примадонну з Росією зв'язував один вид доходу — контракт з відомою маркою взуття, який  уклали ще кілька років тому. Для  відомого в РФ бренду  Алла Пугачова  розробила  дизайн взуття. Тепер цей  контракт  не продовжували.

"Зараз з сайту компанії "Еконіка", яка випускала дизайнерське взуття та аксесуари від Алли Пугачової, раптово зникла вся продукція, розроблена співачкою. Залишилося тільки п'ять моделей взуття, і то ціни на них розпродажні. Туфлі, що коштували 19 тисяч, тепер можна купити всього за 5 тисяч..." – повідомили  пропагандистські медіа РФ.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Прихильниця кремлівського режиму "накинулася" на Пугачову. Знаменитість з РФ Маша Распутіна, що всіляко підтримує  кремлівський режим, гостро висловилась про російську Примадонну. Вона "накинулась" на Пугачову, аналізуючи  її таланти і титули. Відповідаючи на питання представників   російського телеканалу, Распутіна   розповіла про  власний день народження, але  знову  згадала  про свою чи не головну конкурентку на сцені Аллу Борисівну. Адже стверджували, що ці яскраві співачки постійно ворогують між собою.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини