Головна Новини Зірки персона Путініст з "Кривого дзеркала" Олександр Морозов збирається на на Донбас: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Путініст з "Кривого дзеркала" Олександр Морозов збирається на на Донбас: подробиці

"Розважити" українців, що знаходяться на окупованій території, путініст має намір частівками про фашистів

10 лютого 2023, 22:15
Поділіться публікацією:

За словами російського клоуна-путініста, колишнього  учасника гумористичного шоу "Криве дзеркало" Олександра Морозова,  в його творчих планах — поїздка до Донбасу.

 Путініст з "Кривого дзеркала" Олександр Морозов збирається на на Донбас: подробиці

Олександр Морозов(фото з відкритих джерел)

При цьому, Морозов каже, що  в його намірах — розвеселити мирне населення. "Розважити" українців, що знаходяться  на окупованій території, путініст  має намір частівками про фашистів. На сцені  гуморист виконуватиме  ці частівки, перебуваючи  в образі Бджілки,  саме таким персонажем він був в "Кривому дзеркалі", інформує ТСН, посилаючись на російські пропагандистські ЗМІ.

Зараз  путініст чекає  дозволу, щоб їхати в  Донецьк і перебуває "на валізах".

"У мене дуже багато пісень, може, і не патріотичних у нашому розумінні, але душопідйомних – точно! Репертуар я дещо оновив. Наприклад, придумав для своєї знаменитої Бджілки декілька чотиривіршів про фашистів, їх виконуватиму", -  каже Морозов.

Одну частівку, що  "вирізняється" римою та глибоким "сенсом" путінський клоун навів у приклад: "Фашисты приходили: хотели мед отнять! Но мы их победили, фашисты и ушли!".

Як стверджує Морозова, мешканці Донбасу  тепер мають гостру потребу в  гуморі, який їм необхідний. Далі цей прибічник диктатора   виступатиме  й  веселитиме  російських окупантів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Мій особистий ворог: чому путіністці Аллегровій дісталось від Софії Ротару.Відома українська  зірка Софія Ротару  вголос не коментує  повномасштабну війну  загарбників РФ в  Україні, але завжди  оприлюднює на своїх сторінках  у соціальній мережі всі її жахи  і  висловлює подяку українським  Збройним силам  за мужність і стійкість в боротьбі з ворогом.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини