Головна Новини Зірки персона Рекордний гонорар за виступ на новорічних святах: Пугачова повертається на сцену
commentss НОВИНИ Всі новини

Рекордний гонорар за виступ на новорічних святах: Пугачова повертається на сцену

Пугачова нібито вирішила швидко заробити кілька мільйонів на новорічних корпоративах.

8 листопада 2023, 22:55
Поділіться публікацією:

Російська зірка  Алла Пугачова закінчила  виступати  з концертами ще в 2019 році. З того часу  траплялись одиничні  музичні проєкти  Примадонни, які  можливо  порахувати на пальцях однієї руки.

 Рекордний гонорар за виступ на новорічних святах: Пугачова повертається на сцену

Алла Пугачова (фото з відкритих джерел)

Але  російські ЗМІ  поширюють  чутки, що  зараз   Пугачова прийняла рішення   повернутись на сцену, щоб заробити  в період  новорічних свят. При цьому,  за один концерт  Примадонни, окрім додаткових витрат, потрібно  оплатити 500 тис. доларів (в 2020 році вартість її виступу становила 350 тис. доларів).

Продюсери  зірки  вже ніби  підшукають для  співачки  сесійних музикантів,  готують новий райдер і  програму концерту.

Зробити замовлення на омріяний  виступ  Примадонни тепер можливо в будь-яку  країну світу, але  найохочіше вона  виступатиме на Кіпрі або в Дубаї. Ще  наголошують, що Алла Пугачова  може повернутись виступити в РФ,  проте мають бути  дотримані  умови  жорсткої секретності — організатор повинен  подбати про сувору конфіденційність, вилучити в слухачів  мобільні телефони та поручитись, що  інформація про виступ не потрапить в  медіа.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Пугачова повернулася до РосіїВідома радянська та російська співачка Алла Пугачова, яка разом зі своїм чоловіком та дітьми залишила Росію з початком масштабного вторгнення в Україну, приїхала до РФ. Про це, гнівно заявили прокремлівські росЗМІ, паблики та телеграм-канали. 

Прихильники Путіна та його війни в Україні вже звернулися до голови Слідчого комітету РФ Бастрикіна та міністра МВС Колокольцева з вимогою перевірити Пугачову, яка останній час проживала в Ізраїлі, за адміністративною статтею "Публічна образа в Інтернеті". Їх обурили публікації "примадонни", в яких вона називала росіян холопами та рабами.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини