Головна Новини Зірки персона Репер Моргенштерн більше не даватиме концертів в Україні: причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Репер Моргенштерн більше не даватиме концертів в Україні: причина

Мінкульт вніс російського репера до переліку осіб, які загрожують нацбезпеці країни

29 квітня 2021, 18:02
Поділіться публікацією:

Українським шанувальникам реп-творчості російського виконавця Моргенштерна пора готувати гроші на закордонні концерти свого кумира. Із 28 квітня 2021 року артисту офіційно заборонений в'їзд на територію України, повідомляють у Службі безпеки України.

Репер Моргенштерн більше не даватиме концертів в Україні: причина

Репер Моргенштерн віднині у чорному списку артистів. Фото з відкритих джерел

Віднині Моргенштерн разом з іншими 180 представниками культурної сфери вважається загрозою для національної безпеки України. Представники Мінкульту внесли артиста у так званий "чорний список".

Повідомлення про "нев'їзного" російського виконавця в СБУ доповнили оригінальним хештегом #нехайщастить.

Нагадаємо, що раніше репер анонсував кілька літніх концертів у нашій країні. При цьому Моргенштерн висловлював побоювання щодо ймовірної поїздки в Україну.

Замість довідки. Репер Morgenshtern (справжнє ім'я — Алішер Тагірович Валєєв) народився 17 лютого 1998 року в Уфі, РФ. Має досвід роботи композитором, бітмейкером і навіть телепродюсером. Неодноразово потрапляв у скандали, в тому числі двічі звинувачувався в плагіаті.

Цікаво, що у квітні цього року Моргенштерн вже потрапляв в осередок скандалу, пов'язаного з українською державою. Квитки на його червневий концерт стали головним призом у розіграші одного зі столичних університетів.

Слід зазначити, що багато студентів були обурені подібним конкурсом. На їхню думку, розігрувати квитки на концерт представника країни-агресора некомпетентно з боку вищого навчального закладу.

Порталу "Коментарі" розібратися в ситуації допомогли провідні експерти. Деякі з них вважають, що таким чином в університеті намагалися пропіарити ВНЗ.

Нещодавно проти виступу Моргенштерна висловлювалися й українські користувачі Twitter. Патріотично налаштований сегмент соцмереж відразу відреагував на можливу організацію концертів співака в Києві, Харкові та Запоріжжі.

Назвавши репера "лайном собачим", користувачі швидко створили відповідний хештег, який став популярним за лічені години. Більше деталей можна відшукати в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/SBUkr/2414
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

777

2 травня 2021, 09:14

чокнутая страна непуганых идиотов


Новини