Головна Новини Зірки скандал «Лайно псяче»: соцмережі відреагували на анонс виступу репера Моргенштерна
commentss НОВИНИ Всі новини

«Лайно псяче»: соцмережі відреагували на анонс виступу репера Моргенштерна

Відповідний хештег із лайкою на адресу російського артиста кілька днів знаходився у трендах українського сегмента Twitter

21 грудня 2020, 16:30 comments1357
Поділіться публікацією:

#моргенштернлайнопсяче — саме таким хештегом соцмережі (особливо Twitter) зустріли новину про червневі концерти російського репера Моргенштерна в Україні. Про можливість придбати квитки на виступ оголосили кілька спеціалізованих сайтів, зокрема Kontramarka.

«Лайно псяче»: соцмережі відреагували на анонс виступу репера Моргенштерна

Фото із вільних джерел

Патріотично налаштований сегмент соцмереж відразу відреагував на можливе проведення концертів співака у Києві, Харкові та Запоріжжі. Назвавши репера "лайном псячим", користувачі швидко створили відповідний хештег, що набрав популярності за лічені години.

«Лайно псяче»: соцмережі відреагували на анонс виступу репера Моргенштерна - фото 2

Ім’я Моргенштерна не один рік виринає серед скандалів у різних країнах. Так, після трагічної пожежі в Одеському коледжі взимку 2019 року репер відверто висміяв оголошений у місті траур безпосередньо під час виступу у нічному клубі. Пізніше Моргенштерн негативно відізвався про політичні заворушення у Білорусі, заявивши, що йому начхати на те, що там відбувається. Коли на концерті прихильники спробували скандувати "Живе Білорусь!", вочевидь сподіваючись на підтримку кумира, той у доволі жорсткій формі попросив їх закрити рота.

«Лайно псяче»: соцмережі відреагували на анонс виступу репера Моргенштерна - фото 3
«Лайно псяче»: соцмережі відреагували на анонс виступу репера Моргенштерна - фото 4
«Лайно псяче»: соцмережі відреагували на анонс виступу репера Моргенштерна - фото 5
«Лайно псяче»: соцмережі відреагували на анонс виступу репера Моргенштерна - фото 6
«Лайно псяче»: соцмережі відреагували на анонс виступу репера Моргенштерна - фото 7
«Лайно псяче»: соцмережі відреагували на анонс виступу репера Моргенштерна - фото 8
«Лайно псяче»: соцмережі відреагували на анонс виступу репера Моргенштерна - фото 9
«Лайно псяче»: соцмережі відреагували на анонс виступу репера Моргенштерна - фото 10

Одна із користувачок Twitter, підтримуючи хештег, розповіла про власний досвід відвідування концерту Моргенштерна. Спогади дівчини про фестиваль Kyiv Vibe City 2019 року вражають: заборонена піротехніка, вживання алкоголю і марихуани, різанина під час слему в натовпі.

"Після купи проблем з входом […] було приємно опинитися у приміщенні з відносно непоганою атмосферою. Вона такою й залишалася, допоки не почався виступ Морґенштерна. Навіть розпиття алкогольних напоїв, принесених зовні, було заборонено. Це не завадило фанбазі Морґенштерна пронести купу забороненого законом гівна", — пише юзерка під ніком арстоція знову п'яничка.

Доволі багато людей у соцмережах навіть не чули про Моргенштерна. Але після появи лайливого хештегу ті, хто "в темі", знайомлять інших із причинами незадоволення українців.

Тим часом дехто із користувачів Twitter користується можливістю популяризувати український музикальний контент.

"Краще ознайомтесь із нашими співаками та підтримайте їх!" — закликає твіттерська зволіклива, розміщуючи декілька постерів із анонсами концертів вітчизняних артистів.

«Лайно псяче»: соцмережі відреагували на анонс виступу репера Моргенштерна - фото 11

Тим часом у Державній прикордонній службі зазначили, що Моргенштерна обов’язково перевірять перед в’їздом до України. Якщо виявиться, що він, як і більшість ру-виконавців, виступав в окупованому Криму, ні виступати, ні просто відвідати Україну репер не зможе.

Довідково. Репер Morgenshtern (справжнє ім’я Алішер Тагірович Валєєв) народився 17 лютого 1998 року в Уфі, РФ. Має досвід роботи композитором, бітмейкером та навіть телепродюсером. Неодноразово потрапляв у скандал, зокрема двічі був звинувачений у плагіаті.

Утім, попри доволі значну кількість негативу на адресу Моргенштерна, чисельність прихильників творчості репера в Україні вражає. Так, у 2020 році його кліп на спільну пісню із виконавцем Елджей посів шосту сходинку вітчизняного YouTube-рейтингу, про що раніше повідомляли "Коментарі".

Також на порталі можна дізнатися, за кого виходить заміж відома співачка Аріана Гранде.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини