Головна Новини Зірки персона Ріанна блиснула голими сідницями на вулиці і нарвалася на бурю критики
commentss НОВИНИ Всі новини

Ріанна блиснула голими сідницями на вулиці і нарвалася на бурю критики

Американська попвиконавиця і підприємниця Ріанна пройшлася вулицями Нью-Йорка у відвертому вбранні

16 вересня 2021, 15:55
Поділіться публікацією:

33-річна знаменитість після балу Met Gala йшла разом зі своїм коханим, репером ASAP Rocky на вечірку у відвертому вбранні. Виконавиця потрапила в кадр папараці, коли була одягнена у прозорий наряд чорного кольору. Через спідницю і футболку просвічувалася білизна такого ж кольору. Коли зірка обернулася, всі побачили її чорні стрінги. Фото і коментарі з'явилися на Daily Mail.

Ріанна блиснула голими сідницями на вулиці і нарвалася на бурю критики

Ріанна, фото з відкритих джерел

Ріанна доповнила свій образ босоніжками на каблуках, головним убором з обідком у вигляді страз, клатчем і багатьма сріблястими прикрасами: кільцями, браслетами, сережками, кольє.

Ріанна блиснула голими сідницями на вулиці і нарвалася на бурю критики - фото 2
Ріанна блиснула голими сідницями на вулиці і нарвалася на бурю критики - фото 3

Вночі до неї приєднався бойфренд ASAP Rocky. Репер тримав її за руку, коли вони проривалися повз глядачів за межами нью-йоркського майданчика.

Серед інших гостей заходу були епатажна дочка Мадонни Лурдес Леон, до якої приєднався таємничий чоловік, репери Chance і Lil Baby, Бруклін Бекхем і його наречена-актриса Нікола Пельц.

Читачі розкритикували зовнішній вигляд артистки в коментарях.

"Вона виглядає жахливо, я очікував від неї набагато більшого. Чим більше грошей вона заробляє, тим гірше одягається", "Було б простіше не одягати спідницю", "Показувати свою дупу тепер елегантно?", "Просто сміття", "Огидний образ", — написали користувачі.

Нагадаємо, ефектна американська співачка і дизайнер Ріанна вирішила підтримати ЛГБТ-спільноту пікантними знімками. Зірка опублікувала серію фото в спідній білизні власного бренду SavagexFenty. Так, 33-річна Ріанна позувала на ліжку у чорній футболці, напівпрозорих трусиках із райдужним принтом і панчохах з райдужною резинкою. Образ доповнили численні намиста і браслети. Гарячі кадри артистка показала на своїй сторінці в Instagram.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини