Головна Новини Зірки персона Різ Уізерспун поділилася рідкісним кадром з чоловіком (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Різ Уізерспун поділилася рідкісним кадром з чоловіком (ФОТО)

Відома американська актриса Різ Уізерспун показала шанувальникам рідкісну фотографію, на якій позує разом з чоловіком

29 липня 2021, 13:55
Поділіться публікацією:

45-річна красуня, зірка фільмів "Блондинка в законі" і "Значить, війна" Різ Уізерспун зворушливо привітала свого чоловіка Джима Тота з днем народження й опублікувала з ним гарну фотографію.

Різ Уізерспун поділилася рідкісним кадром з чоловіком (ФОТО)

Різ Уізерспун / @reesewitherspoon

На своїй сторінці в Instagram актриса написала, що її чоловік дуже пристрасний, допитливий і прекрасний. Різ перерахувала улюблені захоплення Джима і написала, що ніхто так не любить сім'ю і друзів як він.

Свою публікацію вона доповнила романтичним знімком, на якому разом з чоловіком бачить на тлі морського пейзажу. Пара щасливо посміхається та обіймає один одного.

Різ Уізерспун поділилася рідкісним кадром з чоловіком (ФОТО) - фото 2

За добу пост актриси зібрав понад 640 тисяч лайків і безліч коментарів від шанувальників: "Яка мила фотографія", "З днем народження Джима! Люблю вас двох так сильно", "Моя улюблена пара", "З Днем Народження, Джей Ті! Ви двоє виглядаєте такими щасливими", "Ви така красива пара. З днем народження твого чоловічка".

Відзначимо, що між Різ Уізерспун і Джимом Тотом — 6-річна різниця у віці, але вони разом вже 10 років і виховують сина Теннесі. У актриси ще від попереднього шлюбу є дочка Ава і син Дікон.

Нагадаємо, що у квітні 2021 року в мережі почали ходити чутки про те, що Різ Уізерспун і Джим Той на межі розлучення. Інсайдери говорили, що стосунки зіркової пари піддалися серйозній перевірці під час карантинних обмежень.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярна актриса, зірка американської комедії "Блондинка в законі" і телесеріалу "Ранкове шоу" Різ Уізерспун розповіла, що полюбляє на сніданок і поділилася з шанувальниками фірмовим рецептом зеленого смузі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини