Головна Новини Зірки персона "Росія мене захищає": співачка з України вперше заговорила про війну
commentss НОВИНИ Всі новини

"Росія мене захищає": співачка з України вперше заговорила про війну

Повалій стала на бік диктатора Путіна

24 січня 2023, 23:30 comments1880
Поділіться публікацією:

Тепер виконавиця РФ, яка  народилась в Україні  Таїсія Повалій висловилась, щоб підтримати  очільника РФ  Володимира Путіна і зробила заяву, що він  звільнить світ від нацизму.

 "Росія мене захищає": співачка з України вперше заговорила про війну

Таїсія Повалій (фото з відкритих джерел)

Відповідаючи на запитання представників  сайту "Дні.ру" співачка зазначила, що повинна бути там, де є правда. Правдива позиція, як висловилась  зрадниця,  в Росії. Повалій далі каже, застосовуючи пропагандистські  наративи і, зокрема, відмітила, що дуже чекає того, аби  Україна змогла вийти  із зомбованого стану. 

"Всі ці 8 років я жила з нерозумінням того, чому все це відбувається на Донбасі, за що там вбивають людей... Я чекала настання часу справедливості. Нарешті, воно настає. Дуже хочу, щоб люди на Донбасі жили так, як хочуть самі, щоб їм нічого не нав'язували, не ґвалтували. І зараз саме за це і йде боротьба", — зазначила  колись українська співачка.

Ще Повалій  сказала, що РФ, як держава-агресор її захистить, і вважає, що  ця війна, на її думку, порятунок не тільки для неї, але  й для всієї України.

"Володимир Путін для мене — ця та людина, яка в силах зберегти сильну Росію і позбавити світ від нацизму, з яким я зіткнулася безпосередньо. Це його історична місія, на мій погляд", — завершила Повалій.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в Україні відреагували на виступ Повалій у Росії, де вона заспівала "Червону руту". Таїсія Повалій, виступаючи в  РФ, під час концертної програми співала  улюблену в Україні пісню "Червона рута". Таке цинічне виконання  не залишилось без реакції громадськості — про це висловилась  ведуча ТВ  Маша Єфросиніна. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Сергій

25 січня 2023, 11:34

Російська співачка Таїсія Повалій підтримує російску владу. Що тут дивного?


Новини