Головна Новини Зірки персона Російська кулінарна блогерка з ганьбою і скандалом залишила Росію: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська кулінарна блогерка з ганьбою і скандалом залишила Росію: яка причина

Висоцька не змогла терпіти той хейт, який розгорнули проти її шоу в мережі

21 травня 2023, 22:50 comments10120
Поділіться публікацією:

Ведуча російського телебачення нарвалась на непередбачуваний хейт. Це пов’язано   з  колишніми випусками кулінарних  передач, де росіянка,  виставляючи себе  досвідченим майстер-шефом, готувала,  не такі вже й  апетитні страви. Для прикладу, у Висоцької  кожного разу їжа  постійно підгоряла або  виглядала не зовсім апетитно.

Російська кулінарна блогерка з ганьбою і скандалом залишила Росію: яка причина

Юлія Висоцька (фото з відкритих джерел)

В соціальних мережах   росіяни  масово поширювали уривки з  шоу "Їмо вдома", за які  знаменитості  тепер таки соромно. 

19 травня з'явилась інформація,  що дружина російського режисера Андрія Кончаловського залишила територію Росії. Про це   інформує один з пропагандистських Telegram-каналів  "Світські хроніки". 

"Юлія Висоцька полетіла з Росії на тлі цькування в мережі через кулінарні невдачі. Популярна телеведуча не витримала шквал критики через невдалі страви і покинув Росію. Жінка вважає несправедливим таке ставлення до себе", — інформують "Світські хронічки".

До слова,  останнім часом Висоцька не  дуже активно  працювала на телебаченні. Кар'єра  знаменитості, як телеведучої  з часом  почала йти на спад. Подейкують, що це трапилось  після  ДТП в 2013 році, коли там була  постраждалою дочка Юлії Висоцької та  Андрія Кончаловського. 

Довгий час  Юлія Висоцька  зовсім не з'являлась на публіці, лише потім  деколи могла  радувати  фоловерів своєю з’явою  на людях. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Корольова втекла з Росії та показала свій розкішний відпочинок. Зіркова виконавиця з РФ Наташа Корольова, яка нічого не говорить про війну на рідній землі, без попередження покинула Російську Федерацію.  Зараз вона перебуває  на Мальдівах. На  власній сторінці в соціальних мережах опальна 49-річна  співачка  оприлюднила  світлину,  де позує в купальнику.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини