Головна Новини Зірки персона Російська співачка офіційно кинула свого четвертого чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська співачка офіційно кинула свого четвертого чоловіка

6 жовтня Сєдокова подала заяву на розлучення з Тіммою.

22 жовтня 2024, 22:50
Поділіться публікацією:

 Українська співачка Анна Сєдокова, яка останні роки підтримує зв'язок із Росією та мовчить про війну в Україні, подала заяву на розлучення зі своїм третім чоловіком, латвійським баскетболістом Янісом Тіммою. Їхній шлюб тривав чотири роки, і, за повідомленнями, пара розлучається без майнових чи фінансових суперечок.

 Російська співачка офіційно кинула свого четвертого чоловіка

Анна Сєдокова та її чоловік (фото з відкритих джерел)

Заяву на розлучення Сєдокова подала 16 жовтня до московської судової дільниці. Відповідно до місцевого законодавства, парі нададуть місяць для можливого примирення, після чого шлюб буде офіційно розірвано. В одному зі своїх недавніх публічних виступів співачка сказала: "Кажуть, що жінка стає красивішою після розлучення. Ну що ж, подивимося. Я знаю, ви бачите зміни в мені — і зовнішні, і внутрішні".

Анна Сєдокова була одружена тричі і має трьох дітей від різних чоловіків. Її особиста позиція щодо війни в Україні викликає багато критики, оскільки співачка відмовляється висловлюватися на цю тему, продовжуючи працювати та розвивати свою кар'єру в Росії.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що п'яна російська співачка впала прямо на сцені. Опальна виконавиця Анна Сєдокова, що  народилась в місті  Київ, проте залишила  батьківщину і  виступає на боці  ворога, зробила себе  посміховиськом в соціальних мережах. Вся причина у  відео, де відзнято  нетверезий конфуз співачки. 

В Інтернеті оприлюднено  відеоролик,  де Сєдокова   звалилась  на сцені під час свого виступу. Співаючи на концерті в  російській столиці, зірка очевидно мала бажання   справити якнайкраще враження на  прихильників, проте вийшло  все  навпаки. Знаменитість в якийсь момент не змогла втриматись  на ногах, і  "приземлилась" на "п'яту точку". 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини