Головна Новини Зірки персона Російська співачка впала прямо на сцені під час виступу (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська співачка впала прямо на сцені під час виступу (ВІДЕО)

Гагаріна потрапила в курйоз

18 травня 2023, 23:10 comments3672
Поділіться публікацією:

Виконавиця з РФ  Поліна Гагаріна не могла встояти на ногах і впала просто на сцені,коли виступала під час концерту. На відеоролику, оприлюдненому в Telegram-каналі "НеМалахов", було видно, що зірка злякалась.

Російська співачка впала прямо на сцені під час виступу (ВІДЕО)

Поліна Гагаріна (фото з відкритих джерел)

Коли Гагаріна падала, до неї підбіг  учасник  шоу-балету і допоміг  піднятись. Далі російська зірка   продовжила співати і  рухатись по сцені.

При цьому,  зірка  була під час виступу в червоній міні-сукні зі шлейфом на боці. Доповнювали  образ  співачки босоніжки на високих підборах, які  виявились непридатними для виступу.

Коли відбулись зйомки  шоу "Пісня року 2022", то Поліну Гагаріну глядачі запам’ятали по презирливому  погляді  і дивній  гримасі. В  соцмережі  жартували, що її "поплющило".

Під час передачі Comedy Club, де  співачка була в числі  ведучих, в неї розпочавсь нервовий тік. Продюсери  телеканалу не вирізали цей шматок з ефіру.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що відомого російського актора, який підтримав війну в Україні, "паралізувало" на сцені. Популярний  кіноактор Олександр Олешко  мав неприємність – він збирався виходити на сцену, стояв за лаштунками,  і в  цей момент  актора  "паралізувало". Як пишуть російські  медіа, Олешко не міг рухатись  і його колеги  з театру Вахтангова  терміново викликали карету  "швидкої  допомоги". Лікарі повідомили, що, артист має  травму ноги. Він необережно оступивсь і розтягнув зв'язки.  Медики рекомендували Олешку їхати на авто до травмпункту, але митець не захотів. Актор відпрацював виставу з перебинтованою ногою. До слова, Олександр Олешко -  актор театру і кіно з РФ. Він запам’ятався глядачам за зіграними ролями в  таких відомих  серіалах як "Гардемарини", "Вороніни", "Татусеві дочки", "Оплачено смертю", "Садиба", "Зупинка на вимогу". 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини