Головна Новини Зірки персона Російська телеведуча, яка підтримує війну проти України, вважає себе ворогом Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська телеведуча, яка підтримує війну проти України, вважає себе ворогом Зеленського

Лєра Кудрявцева з перших днів підтримує повномасштабне російське вторгнення

6 березня 2023, 22:50
Поділіться публікацією:

За словами російської  телеведучої  Лєри Кудрявцевої – вона  відтепер ворог українського президента  Володимира Зеленського. Під час ефіру на  шоу "Нові російські сенсації"  телезірка повідомила, що до 2014 року Зеленський "стріляв їй очима",  проте вона ніяк не відреагувала на його  знаки уваги.

 Російська телеведуча, яка підтримує війну проти України, вважає себе ворогом Зеленського

Лєра Кудрявцева (фото з відкритих джерел)

"Тоді, звісно, про це ніхто не думав і не придивлявся: а який він... Хто був твоїм другом, раптом стає ворогом. З ким ти спілкувався, раптом від тебе відвертається, або ти від них. Зараз не можна, як то кажуть, повертатися в минуле і думати, як це було", – розповіла прихильниця  Путіна

При цьому,  ці спогади  телеведуча  видала, маючи такий  вираз  обличчя та інтонацію, що можливо було  припустити,   що Кудрявцева  жалкує про те, що в свій час  не оцінила  майбутнього президента України.

При цьому, Кудрявцева відразу  підтримала  повномасштабну війну в Україні. Телеведуча каже, що вона – патріотка своєї країни  та розповідає, що вона ніколи і не уявляла, що виїде кудись з Росії.   Ще вона зазначила, що, коли почалась війна, читала новини про Україну і навіть вірила їм.  Але потім дійшла висновку,  що "половина – вкидання, половина неправда".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Тарзан грубо звернувся до Зеленського. Популярний у РФ стриптизер і чоловік виконавиці  Наташі  Корольової Тарзан записав звернення  до українського глави держави. При цьому, грубо звертаючись до президента України, стриптизер називає його "Вовою", тому  не всі користувачі  зрозуміли до кого саме  адресоване звернення російської  знаменитості. Мабуть, ця заява Тарзана має відношення до  підписаного Володимиром Зеленським та оприлюдненого "чорного списку"  виконавців-путіністів, з РФ,  в якому є  Кіркоров, Галустян, Міхалков, Олександр Пресняков і  так само  Сергій Глушко.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини