Головна Новини Зірки персона Російський актор, який вчився у Львові, зробив заяву про війну: кого підтримав
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський актор, який вчився у Львові, зробив заяву про війну: кого підтримав

Актор Леонід Ярмольник, який деякий час мав українське громадянство заявив, що знаходиться на боці "світла" у війні.

22 січня 2024, 11:40 comments1140
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський актор, продюсер і телеведучий єврейського походження Леонід Ярмольник підтримав Росію у війні проти України. За словами актора, він на тому боці, "який виборює перемогу світла". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Російський актор, який вчився у Львові, зробив заяву про війну: кого підтримав

Російський актор Леонід Ярмольник. Фото з відкритих джерел

Леонід Ярмольник тривалий час залишався осторонь російського вторгнення, а на початку повномасштабного вторгнення виїхав з Росії до Литви. Тепер же Ярмольник закликає усіх росіян, які виїхали з Росії повертатись.

"Все, що було з першою реакцією початку спецоперації — це була емоційна реакція. І, можливо, не всі і не до кінця розуміли, навіщо це і чому це. Але час показує: все, що відбувається, відбувається за правильними законами для того, щоб відстояти свій суверенітет, свої принципи, зберегти мир" — заявив Ярмольник.

Також російський актор пояснив свою позицію у війні Росії проти України. На його думку, напад Росії на Україну це боротьба темряви та світла.

"Я вважаю, що ми на тому боці, який виборює перемогу світла. Тому що не можна викреслювати з історії сторінки, які забути неможливо. А світ збожеволів, і дуже багато чого забули. І цих прикладів уже така кількість, що потрібно бути або сліпим, або зовсім божевільним для того, щоби це не розуміти", — сказав Леонід Ярмольник.

Зазначимо, що Ярмольник дитинство та шкільні роки провів у Львові. Також грав у молодіжному театрі в Україні. Ярмольник на початку 90-х отримав громадянство України. Ймовірно до цього його підштовхнула ідея приватизувати батьківську квартиру у Львові. Після її продажу чоловік знову отримав російський паспорт.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли, що вагітна жінку, яка пережила російське бомбардування пологового будинку в Маріуполі підтримала Путіна.

Також "Коментарі" писали про російську співачку, яка заявила, що спонсорувала ЗСУ та хоче набити тату з Бандерою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

22 січня 2024, 12:40

І юдеєць і нацистський вихованець. Малоправославний народ - імперська частка. Тому і програли! Починаючи з нациста Нетаньяху вони усі з дідами на палочці мріють пройти повз Леніна. Цей народ навіть їх творець не шанував.


Новини