Головна Новини Зірки персона Несподіване зізнання російської співачки: спонсорувала ЗСУ та хоче набити тату з Бандерою
commentss НОВИНИ Всі новини

Несподіване зізнання російської співачки: спонсорувала ЗСУ та хоче набити тату з Бандерою

Російська співачка Наргіз заявила, що має тату з гербом України та спонсорувала ЗСУ.

29 листопада 2023, 10:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російські пранкери Вован та Лексус зателефонували російській співачці Наргіз представившись колишнім міністром культури України Олександром Ткаченком. У ході розмови співачка намагалась продемонструвати докази симпатії до України.

Несподіване зізнання російської співачки: спонсорувала ЗСУ та хоче набити тату з Бандерою

Російська співачка Наргіз. Фото з відкритих джерел

Під час розмови з російськими пранкерами Наргіз заначила, що має конфлікт з Росією, який назвала "особистою війною" через який у неї стались психологічні проблеми. Для покращення ментального здоров’я російська співачка очікує на день, коли помре президент Росії Володимир Путін.

Також Наргіз фальшивому Ткаченку пояснювала, що має великі симпатії до України. Російська співачка заявила, що спонсорувала ЗСУ. Крім того, Наргіз показала татуювання з тризубцем та пояснила, що в майбутньому хоче набити тату з Бандерою. 

Наргіз – це узбецько-російська співачка з американським громадянством, яка здобула популярність у Росії після участі в проєкті "Голос". У квітні 2017 року співачка потрапила до бази Миротворець через свідоме порушення державного кордону України. Наргіз провела кілька виступів в анексованому Криму, зокрема у Ялті на День Росії у 2015 році.

Попри це Наргіз у 2019 році під час інтерв’ю з Ксенією Собчак заявила, що її діти повні американці, а сама вона не відчуває себе в безпеці у Росії. У квітні 2022 року співачка виступила проти війни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що У Росії заарештували співака, який спалив свій паспорт.

Також "Коментарі" писали про популярну у нульових співачку з Росії Лоліту, яка зробила цинічну заяву про початок війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини