Головна Новини Зірки персона Російський блогер розповів, чому Успенська і Аллегрова підтримали війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський блогер розповів, чому Успенська і Аллегрова підтримали війну в Україні

Виявляється, співачки підтримали кривавий кремлівський режим добровільно

4 травня 2023, 22:55 comments2206
Поділіться публікацією:

 Блогер з РФ Рустам Солнцев розказав,  як відомі виконавиці  Любов Успенська і Ірина Аллегрова стали  прихильницями Путіна. До війни вони  гастролювали   в Україні  з концертами, але після повномасштабного  вторгнення, яке  почало РФ, зірки стали на стороні країни-агресора.

Російський блогер розповів, чому Успенська і Аллегрова підтримали війну в Україні

Співачки Успенська і Аллегрова (колаж з відкритих джерел)

Як  стверджує Солнцев, на Ірину Аллегрову ніхто не чинив  тиску. Вона  стала путіністкою з власної волі. На початках вона відмовчувалась  і ніяких коментарів не давала щодо повномасштабної війни, але  пізніше почала співпрацювати з пропагандистами з Кремля, щоб  показати свою  прихильність  до РФ.  Ірина Аллегрова навіть  казала, що допомагає  військовим  і купляє  для  потреб армії зброю.

"Ця сволота, будучи вже в таких роках, дозволяє собі такі речі, ти розумієш... Справа не в тому, що вони виявилися такими людьми, адже вони могли відмовчатися. Все це казки, що на них тиснули", — сказав  блогер  в інтерв'ю Дмитру Гордону.

Як стверджує блогер, ніхто не чіпав би Ірину Аллегрову.  Але  виконавиця   налякалась за свої доходи  і не захотіла втратити можливості і далі  заробляти в Росії.  

Гордон  ще розповів, що найбільшим потрясінням для нього  виявилась  Любов Успенська.Знаменитість  народилась в Києві, мала американське громадянство, проживала в РФ, але часто їздила до України з концертами. Успенська мала багато  прихильників серед  українців.

"І раптом вона вітає Путіна з днем народження, який убив стільки українців, і раптом вона підтримує відкрито цю війну. А їй то що, громадянці США! Це що, стільки бабок дали?" — обурювався Гордон.

Як розповів Солнцев, Любов Успенська  відкрито підтримала  Путіна і повномасштабне вторгнення, так би мовити,  за власною ініціативою. Вона злякалась, що її потім можуть "погнати" з РФ, і  в Україні її теж ніхто не ждатимете,- підсумував блогер. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що чому путіністці Аллегровій дісталось від Софії Ротару.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини