Головна Новини Зірки персона Російський репер пожартував про смерть Путіна: з'явилася реакція залу
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський репер пожартував про смерть Путіна: з'явилася реакція залу

Noize MC неодноразово потрапляв в центр обговорень своїми антивоєнними висловлюваннями

17 травня 2023, 21:55 comments1663
Поділіться публікацією:

Відомий російський репер Noize MC, що не підтримує   війну  в Україні, нещодавно видав  потужний жарт  про смерть кремлівського диктатора Путіна  під час одного  зі своїх концертів, пише "УНІАН".

 Російський репер пожартував про смерть Путіна: з'явилася реакція залу

Noize MC (фото з відкритих джерел)

 На сцені репер  зауважив: "Під час виконання наступної пісні потрібно обов'язково загадати бажання. Тільки нікому його не розповідайте, а то не здохне". 

Після цієї репліки аудиторія буквально "вибухнула" оплесками. Всі  знають, що головне бажання для  багатьох   тепер — це смерть Путіна, з вини якого загинуло  багато мешканців України, і завдяки якому  країна  щодня обстрілюється.

Виконавець на своїх  виступах і в соцмережі  відкрито  каже, що РФ  є причиною тих  руйнувань і кровопролиття, з якими довелось зіткнутись Україні.  Репер неодноразово  давав заклики  зупинити війну, спонукаючи до цього своєю   творчістю, написавши пісню "Кооператив "Лебедине озеро".

"Коли з Бєлгорода летіли ракети, я знав, що вони повернуться. Сьогодні, на жаль, це сталося. Моє улюблене рідне місто обстріляли. Що я відчуваю з цього приводу? Рівно те саме, що я відчував, коли обстрілювали Київ, Харків, Маріуполь, коли я дізнавався новини про Ірпінь, Бучу. Війна — огидна. Це жахливо. У неї нелюдське обличчя. І вона повинна бути закінчена. Вона, чорт візьми, повинна була закінчитися не розпочавшись", — казав співак   минулого  літа.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що російський блогер розповів, чому Успенська і Аллегрова підтримали війну в Україні. Блогер з РФ Рустам Солнцев розказав,  як відомі виконавиці  Любов Успенська і Ірина Аллегрова стали  прихильницями Путіна. До війни вони  гастролювали   в Україні  з концертами, але після повномасштабного  вторгнення, яке  почало РФ, зірки стали на стороні країни-агресора. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини