Головна Новини Зірки персона Російський репер "взяв у заручники" дружину з дитиною (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський репер "взяв у заручники" дружину з дитиною (ВІДЕО)

У своєму Instagram Гуф почав публікувати дивні Stories

12 березня 2023, 22:50
Поділіться публікацією:

Відомий російський репер Олексій Долматов зараз наче злетів з котушок. Долматов  відкрито визнає, що часто був під дією  заборонених  речовин, але тепер його дії  не піддаються звичайній людській логіці. Тепер Гуф і його нова обраниця  Юлія живуть на Пхукеті , виховуючи свою спільну  дочку – маленьку Тіну.

Російський репер "взяв у заручники" дружину з дитиною (ВІДЕО)

Російський репер Гуф (фото з відкритих джерел)

На  власній сторінці в соціальних мережах  репер почав  оприлюднювати дивні Stories. Для початку  він привітав з 8 березня колишню дружину Айзу, після цього посипались  погрози на адресу нової дружини.  Гуф натякнув, що все, чим він володіє, він нікому не дасть .

Далі  репер відняв  відео, як його  друга дружина  плакала. Вона кричала і намагалась   пояснити все Гуфу. Казала, що він  зловживає забороненими  препаратами, а потім не усвідомлює своїх вчинків.

Зокрема, йшлося про те, що  репер вирішив взяти рідних людей  "в заручники". Він приховав паспорти і не віддавав їх своїй дружині. Юля  просила, щоб  чоловік віддав її документи. Проте Гуф згадує якісь  дивні  секрети і ставить вимогу, щоб обраниця  розказала  правду про власну маму.

Далі була інша конфліктна ситуація.  Репер  відзняв про  себе  відео і зробив заяву, що помре. Розповідає, що зловживав спиртними напоями і зараз в  нього "алергія на спиртне". Винна в цій ситуації, за словами Долматова, дружина. 

Перша обраниця  Гуфа, співачка Айза, вже дала коментар на цей інцидент. Вона розповіла, що до Долматова вже вилетіла  його сестра, що допоможе реперу  вийти з непростої ситуації. Тепер на Гуфа чекає рехаб або лікування. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російського репера, який підтримав Путіна, звинуватили у зґвалтуванні фанатки.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sssss

12 березня 2023, 23:30

Секс без обязательств: без денег, все анонимно, реальные девки с реальными фото, без шлюx и кидал. Здесь девки сами хотят и первые пишут, я уже не первую снимаю здесь ----- https://min.lc/vix


Новини