Головна Новини Зірки персона "Я дбайливо ставлюся до України": Баста оголосив себе українцем
commentss НОВИНИ Всі новини

"Я дбайливо ставлюся до України": Баста оголосив себе українцем

Артист розповів, що у нього є українське коріння

30 листопада 2020, 22:07 comments6404
Поділіться публікацією:

Популярний російський репер Баста (Василь Вакуленко) в своєму інтерв'ю заявив, що вважає себе українцем.

"Я дбайливо ставлюся до України": Баста оголосив себе українцем

Баста. Фото: 24tv.ua

Виконавець дав інтерв'ю Ксенії Собчак, під час якого вони торкнулися досить непростої теми. Відомо, що в 2017 році його внесли до списку осіб, які є загрозою для національної безпеки країни. Так сталося, тому що репер незаконно приїжджав в окупований Крим.

Заборона перестала діяти тільки 16 вересня цього року, коли закінчився її термін. Але Баста досі не може зрозуміти, чому це сталося, адже він завжди вважав себе українцем.

"Я українець. Моя бабуся з Києва, мій дідусь з Кривого Рогу, моя мама українка. І я дбайливо ставлюся до України і до Росії. Я вважаю, що необдумані висловлювання, модні або немодні, підкидають дров у цю піч", — зізнався він.

Тоді Ксенія Собчак уточнила, що Україна не пускає на свою територію тих, хто публічно визнає Крим Росією або відвідує півострів без відома України. При цьому Баста не зміг чітко відповісти на запитання, чи транслює він в своїх піснях ідеологію "русского мира".

"Для людей з обох сторін — це величезна трагедія", — сказав виконавець.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Баста може знову виступати в Україні. Відомий російський реп-виконавець Василь Вакуленко, більш відомий під псевдонімами Баста, Ноггано і Нінтендо, вибув зі списку осіб, яким заборонений в'їзд в Україну, який СБУ складає з 2014 року після анексії Криму.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини