Головна Новини Зірки персона Розбився на гірськолижному куроті в Альпах: загинув відомий французький актор Гаспар Ульєль
commentss НОВИНИ Всі новини

Розбився на гірськолижному куроті в Альпах: загинув відомий французький актор Гаспар Ульєль

Гаспар Ульєль загинав в Альпах під час відпочинку

19 січня 2022, 22:15 comments2295
Поділіться публікацією:

Зірка  французьких кінофільмів та трилерів Гаспар Ульєль пішов з життя в університетському медичному закладі  Гренобля, куди його терміново шпиталізували  після  того, як він впав, каючись на лижах на гірськолижному курорті Ла Розьєр. Актор, що зіграв головну роль у драмі "Довгі заручини" і  в трилері про молодість Ганнібала Лектора "Ганнібал: Сходження", мав тільки 37 років.

Розбився на гірськолижному куроті в Альпах: загинув  відомий французький актор Гаспар Ульєль

Гаспар Ульєль (фото: elle.ladmedia.fr)

Як розповіли родичі покійного та його місцевий  агент, Гаспар у вівторок отримав  в результаті падіння на лижах травму голови. Це стало для  нього фатальним, інформує  Deadline.

Видання пише, що зірка кінематографа Франції, який мав багато шанувальників і вже отримав головну роль в майбутньому серіалі Marvel "Місячний лицар",  перед зйомками вирішив покататись на курорті, що розташований  на півдні Франції на лижах. Він став жертвою серйозної аварії   в горах  регіону Савойя.

Актора, що був  володарем премії "Сезар" у 2017 році,   вертольотом екстрено відправили до клініки. Але  лікарі  так і не змогли врятувати  зірковому артисту життя.

Ульєль  відомий  своїм шанувальникам за фільмами "Ганнібал: Сходження", "Сен-Лоран", "Це всього лише кінець світу", "Довгі заручини".

Важливо, що зірка була  "обличчям" аромату Chanel Bleu de Chanel, він знімався в рекламі цього парфуму, а режисером ролика   був  відомий в країні отримувач премії "Оскар" Мартін Скорсезе.

Також, Гаспар Ульєль був одним з найвродливіших  мужчин Франції.

Покійний окрім премії "Сезар", вже отримав визначну нагороду — Орден мистецтв і літератури.

Тепер без зіркового батька  ростиме  маленький 5-річний син. Мамою хлопчика  є французька модель і співачка Гаеллі П'єтрі, з нею артист жив разом  майже 9 років. Також найвродливіший француз  мав швидкоплинні  романи  з актрисою Маріон Котіяр, дочкою принцеси Монако Кароліни Шарлоттою Казирагі, зведеною сестрою Венсана Касселя Сессісль Кассель, моделлю Джорданн Крантелль.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Росії відомого актора знайшли мертвим.

  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини