Головна Новини Зірки персона «Розкішний чоловік»: як Джонні Депп виглядав у 90-х (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Розкішний чоловік»: як Джонні Депп виглядав у 90-х (ФОТО)

Джонні Депп позував в шкіряній куртці

30 березня 2021, 18:35 comments1322
Поділіться публікацією:

Навіть попри скандальне розлучення з Ембер Херд, актор Джонні Депп залишається улюбленцем мільйонів глядачів. У свої 57 років він виглядає розкішно. Втім, судячи з фотографії актора 30-річної давності, він завжди був красенем.

«Розкішний чоловік»: як Джонні Депп виглядав у 90-х (ФОТО)

Джонні Депп / фото: AP

На своїй сторінці в Instagram програма "Зірковий шлях" опублікувала архівну фотографію головного героя "Піратів Карибського моря", порівнявши, як актор виглядає зараз і яким він був у 90-х роках.

"Актора часто називають майстром перевтілень, і це не дивно — йому піддається будь-який образ", — йдеться в публікації.

На одній із фотографій Джонні Депп позує в чорній шкіряній куртці, білій футболці, сонцезахисних окулярах і з модною у 90-ті роки зачіскою. В руках у нього — палаючий сірник, а погляд впевнено спрямований у камеру.

На другому знімку знаменитість зображений вже з іншою зачіскою, в атласному піджаку і чорній сорочці, а образ його доповнений великою кількістю аксесуарів: підвісками на шиї, сережками в лівому вусі та об'ємними кільцями на пальцях.

Шанувальники актора зазначили, що з роками він стає тільки гарнішим: "Розкішний чоловік", "Всі фільми з його участю — це просто певний вид мистецтва", "Вік йому до лиця", "Будь-який образ красивий і він сам", "Він шикарний ", — написали фоловери.

Нагадаємо, нещодавно в особняк голлівудського актора, зірки "Піратів Карибського моря" і "Туриста" Джонні Деппа проник невідомий чоловік. Він швидко освоївся в будинку знаменитості, скористався його баром і прийняв душ.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американський кінорежисер Тім Бертон планує зробити перезапуск "Сімейки Адамс". На головну роль він запросив відомого актора Джонні Деппа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини