Головна Новини Зірки персона Розкрили хитрий план української співачки, яка продовжує працювати в РФ та мовчати про війну (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Розкрили хитрий план української співачки, яка продовжує працювати в РФ та мовчати про війну (ВІДЕО)

Він стверджує, що "Йолка" нібито хоче всидіти на двох стільцях

25 квітня 2023, 23:15 comments2337
Поділіться публікацією:

Російська виконавиця Йолка (справжнє ім'я Єлизавета Іванців), що родом з Ужгорода, але мешкає і робить  кар'єру в РФ, як варіант, надає  допомогу  ЗСУ. Про це,  посилаючись  на інсайдера, що не розкриває своє ім'я, розповідає блогер Богдан Беспалов.

 Розкрили хитрий план української співачки, яка продовжує працювати в РФ та мовчати про війну (ВІДЕО)

Співачка Йолка (фото з відкритих джерел)

"Слухай, Ліза — дуже хитра дама. Якщо підняти історію її візитів, нібито на відпочинок в Європу, і покопатися в трансфері її особистих коштів, ти здивуєшся, але вона часто використовує в Європі маловідомі платіжні системи міжнародних переказів", — процитував "інсайдерський лист"  Беспалов.

За словами  блогера,  він  має  інформацію, за якою   співачка потаємно донатить на  українські Збройні Сили  за посередництвом своїх друзів. Вона  шле  гроші в Ужгород, звідки  їх переказують на потреби українських  захисників.. Для цієї мети  Йолка ніби зметикувала надскладну схему, яку в РФ не можуть "засікти".

Ще блогер має інформацію,  що співачка  прийняла рішення  допомогти  рідній країні не просто так. Ніяк не коментуючи свою позицію  про початок  повномасштабної війни на батьківщині,  співачка  реалізує свій  хитрий план. При цьому, коли в Росії буде  "тотальна темрява", виконавиця  може повернутись  в Україну і зробити заяву, що вона допомагала українській армії , але мовчала з причини переслідувань і  "тиску".

При цьому  Беспалов перевіряв інформацію про  товаришів співачки і дізнавсь, що вони таки  спілкувались  з  нею, але зараз про це  мовчать. Але він не стверджує, що "інсайдерський злив" про донати  Йолки для української армії   їй допоможе.

 

Беспалов  не може сказати, чи залишиться Йолка сидіти на двох стільцях і  чи зможе вона  дивитись в очі співгромадянам, що залишились без будинків і рідних з причини  російської  агресії.  Але  чи  справді зірка  надає допомогу  Україні — не повідомляють.  Зірка з України поки на цю інформацію  ніяк не реагує.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українська співачка, яка зрадила батьківщину, отримала музичні нагороди в Росії.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини