Головна Новини Зірки персона "Ми розлучалися тричі": Дантес розповів про відносини з Дорофєєвою (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ми розлучалися тричі": Дантес розповів про відносини з Дорофєєвою (ФОТО)

Виконавець розповів, що зараз відбувається в їх відносинах із дружиною

21 серпня 2021, 13:37 comments6857
Поділіться публікацією:

Український співак Володимир Дантес днями опублікував в сторіз відповідь на питання від підписника, в якому розповів, що на цей момент відбувається в їхньому сімейному житті. Про це пише видання Clutch.

"Ми розлучалися тричі": Дантес розповів про відносини з Дорофєєвою (ФОТО)

Дантес разповів про розлучення з Дорофєєвою. Фото з відкритих джерел

Багато зірок періодично влаштовують "питання-відповідь" у своїх сторіз в Instagram. Один із підписників Дантеса поставив йому питання: "Ви коли-небудь сварилися з Надею, щоб аж до розлучення?" На це співак відповів, що він розлучався з Дорофеєвою вже тричі за все їх сімейне життя.

Також Володимир зазначив, що зараз у їх відносинах зі співачкою знову настав не зовсім легкий період. Вони прийняли рішення відпочити якомога далі один від одного. Однак завдяки випадку замовили номери в одному і тому ж готелі.

"Доля намагається склеїти наші відносини", — зазначив Дантес.

Історія відносини зіркою пари триває вже більше десятиліття. Однак за цей час жодного разу в ЗМІ не прослизнула інформація про їхнє розлучення. Варто зазначити, що у 2019 і 2020 роках шанувальники Дорофеєвої та Дантеса стали помічати, що в сімейному житті селебриті не все так гладко, але ніхто з них не заявляв відкрито про розставання.

”Ми розлучалися тричі”: Дантес розповів про відносини з Дорофєєвою (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало читачів про те, що Юрій Горбунов показав ніжне фото зі своїм новонародженим сином. Другого хлопчика подарувала щасливому батькові дружина і телевізійна зірка Катерина Осадча. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також сайт повідомляв про те, що Міранда Керр розповіла про стосунки з Орландо Блумом після розлучення. Нова дружина актора — 36-річна співачка Кетті Перрі стала близькою подругою Міранди. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини