Головна Новини Зірки персона Розпухло обличчя і буде ще гірше: російська співачка захворіла після розлучення
commentss НОВИНИ Всі новини

Розпухло обличчя і буде ще гірше: російська співачка захворіла після розлучення

Сєдокова різко захворіла після розлучення

25 жовтня 2024, 23:45
Поділіться публікацією:

 Анна Сєдокова, співачка українського походження, яка не висловила позицію щодо війни в Україні та продовжує підтримувати зв’язок із Росією, зазнала проблем зі здоров'ям на тлі розлучення. За інформацією російських медіа, у неї виникли симптоми, пов’язані з кропив'янкою та набряком Квінке через стрес.

Розпухло обличчя і буде ще гірше: російська співачка захворіла після розлучення

Анна Сєдокова (фото з відкритих джерел)

"Обличчя почало набрякати, а тіло покрилося червоними плямами. Після кількох днів суцільного кошмару я зрозуміла, що це неминуче", — повідомила Сєдокова.

Вона також додала, що ситуація може погіршитися через відсутність необхідних медикаментів у Росії: "Це означає, що далі буде ще страшніше і болючіше", — поділилася співачка.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська співачка офіційно кинула свого четвертого чоловікаУкраїнська співачка Анна Сєдокова, яка останні роки підтримує зв'язок із Росією та мовчить про війну в Україні, подала заяву на розлучення зі своїм третім чоловіком, латвійським баскетболістом Янісом Тіммою. Їхній шлюб тривав чотири роки, і, за повідомленнями, пара розлучається без майнових чи фінансових суперечок.

Заяву на розлучення Сєдокова подала 16 жовтня до московської судової дільниці. Відповідно до місцевого законодавства, парі нададуть місяць для можливого примирення, після чого шлюб буде офіційно розірвано. В одному зі своїх недавніх публічних виступів співачка сказала: "Кажуть, що жінка стає красивішою після розлучення. Ну що ж, подивимося. Я знаю, ви бачите зміни в мені — і зовнішні, і внутрішні".

Анна Сєдокова була одружена тричі і має трьох дітей від різних чоловіків. Її особиста позиція щодо війни в Україні викликає багато критики.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини