Головна Новини Зірки персона Розважають росіян поки їх рідний Харків знищують: відомий український гурт далі виступає в РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Розважають росіян поки їх рідний Харків знищують: відомий український гурт далі виступає в РФ

Популярний музичний гурт із Харкова "Пошлая Молли" випустив нову пісню і нарвався на хвилю хейту.

5 вересня 2024, 23:45
Поділіться публікацією:

 Популярний музичний гурт із Харкова "Пошлая Молли" опинився в центрі скандалу через співпрацю з жителями Росії, країни-окупанта, та заробіток на російських платформах. Нещодавно гурт випустив нову пісню "Пекельна Колискова" — перший трек за два роки. Проте пісню було завантажено на російські музичні платформи, що викликало обурення серед користувачів мережі. Це означає, що гурт отримує дохід у російських рублях і, ймовірно, платить податки до російського бюджету, що викликає серйозну критику.

Розважають росіян поки їх рідний Харків знищують: відомий український гурт далі виступає в РФ

Музичний гурт "Пошлая Молли" (фото з відкритих джерел)

Крім того, пісню було створено за підтримки креативної студії Indigo Flow, розташованої в Санкт-Петербурзі. Це тільки додало підстав для звинувачень у співпраці з російськими структурами під час війни.

Користувачі мережі масово критикують дії гурту, не розуміючи, як можна підтримувати благодійні концерти для України, а водночас випускати музику на російських платформах. Коментарі на їхню адресу наповнені обуренням та критикою.

Гурт "Пошлая Молли", заснований музикантом зі Змієва Кирилом Тимошенком (псевдонім Кирило Бледный), став відомим завдяки поєднанню поппанку з електронною музикою. Хоча на початку війни вони планували благодійні тури, ситуація з російськими платформами підриває довіру до їхніх дій.

Розважають росіян поки їх рідний Харків знищують: відомий український гурт далі виступає в РФ - фото 2
Розважають росіян поки їх рідний Харків знищують: відомий український гурт далі виступає в РФ - фото 3

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що українська співачка, яка проміняла свою країну на криваві рублі, стала "співачкою року" в Росії. Виконавиця з України  Анна Асті після  того, як почалась війна, продовжує  жити і  співати в РФ. Колишня українка  постійно  бере участь в російських  музичних заходах,  виборює собі номінації в музичних преміях. 

Нещодавно співачка   отримала в РФ  нагороду "Найкраща співачка року", ще вона удостоєна  нагород "Прорив року" і "Пісня року".  Колишня мешканка Черкас була дуже рада своїм пісенним перемогам в кількох номінаціях,  тому просто на сцені висловилась,  що "не дарма" співала для жителів РФ.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини