Головна Новини Зірки персона Сальма Хаєк розсекретила причину збільшення її грудей
commentss НОВИНИ Всі новини

Сальма Хаєк розсекретила причину збільшення її грудей

Акторка зізналася, що зовсім не ображається на плітки про нібито пластичну операцію

25 червня 2021, 00:12 comments3346
Поділіться публікацією:

Американська акторка Сальма Хаєк відкрила справжню причину збільшення її бюсту. В ефірі ток-шоу Red Table Talk зірка відверто поспілкувалася із іншою акторкою Джадою Пінкетт-Сміт про шлюб, материнство, менопаузу та інші жіночі секрети. 

Сальма Хаєк розсекретила причину збільшення її грудей

Сальма Хаєк. Фото: getty images

Під час розмови Сальма зокрема відповіла і на давні чутки, які ширяться навколо змін її тіла, а саме – збільшення грудей.

Актриса зізналася, що знає про розмови нібито вона вдавалася до пластичної операції та штучно збільшила груди. Хаєк додала, що зовсім не ображається на такі слова, адже раніше її бюст, як і саме тіло, дійсно був меншим.

Голівудська зірка зауважила, що насправді збільшення її грудей – це природній процес. Вона пояснила, що зміни викликані набором ваги, вагітністю, годуванням та менопаузою.

Також актриса побідкалася, що багато людей просто не уявляють, як складно жінкам із великим розміром бюсту. Хаєк зокрема додала, що це може спричиняти проблеми в спині.

Нагадаємо, Сальма Хаєк – відома голівудська актриса, режисерка, продюсерка, відома за такими популярними кінострічками, як: "Фріда", "Бандитки", "Після заходу", "Гонщики", "Від заходу до світанку" та багато інших.

Особливу увагу звернула на себе у фільмі Квентіна Тарантіно "Від заходу до світанку", де в ролі спокусливої танцівниці в стрип-барі продемонструвала заворожливий танець, який, власне, й полюбився глядачам. Також Сальма відмінно зіграла головну роль у культовому фільмі "Фріда". До речі, за головну жіночу роль Хаєк була номінована на "Оскар".

Раніше видання "Коментарі" писало, що відома американська модель plus size Ешлі Грем опублікувала у своєму Instagram фотографію власного оголеного тіла та нагадала підписникам, що вони повинні любити свою шкіру. Модель доповнила публікацію кількома знімками жінок plus size, які демонструють розтяжки на шкірі, і додала слова: "Красиво. Кінець обговорення".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини