Головна Новини Зірки персона Американська модель plus size оголилася і закликала любити своє тіло
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська модель plus size оголилася і закликала любити своє тіло

Ешлі Грем хотіла нагадати підписникам, що вони повинні любити своє тіло і насолоджуватися життям у повній мірі

22 червня 2021, 18:11
Поділіться публікацією:

Американська модель plus size оголилася і закликала любити своє тіло

Ешлі Грем. Фото: Instagram

Відома американська модель plus size Ешлі Грем опублікувала у своєму Instagram фотографію власного оголеного тіла, щоб нагадати підписникам, що вони повинні любити свою шкіру.

"Оскільки погода стає теплішою, я знаю, що багато людей борються з тим, щоб носити менше одягу і показувати більше шкіри", — написала на початку свого посту Ешлі.

Модель доповнила публікацію кількома знімками жінок plus size, які демонструють розтяжки на шкірі, і додала слова: "Красиво. Кінець обговорення".

Таким чином Ешлі Грем закликала людей щиро любити своє тіло і не боятися показувати його.

"Я сподіваюся, що ці фото красивих тіл, на яких я відмічена, мотивуватимуть вас любити вашу шкіру", –  написала модель у пості. – Вірте мені, коли я кажу, що ваше тіло красиве, і я знаю, як це легко казати собі брехню, що ти не досить хороша, не досить худа, не досить сексуальна, не досить бездоганна, щоб одягати майки та купальники, але надворі жарко, тому одягай", – додала Грем.

Американська модель plus size оголилася і закликала любити своє тіло - фото 2

Модель звернулася до підписників, щоб вони не дозволяли різним думкам заважати їм отримувати задоволення від життя.

"Не дозволяйте своєму розуму завадити вам насолоджуватися життям у повній мірі (і щодня говоріть собі: "Я люблю тебе")", – зауважила вона.

Нагадаємо, видання "Коментарі" писало, що відома артистка Настя Каменських похвалилася своєю фігурою. На своїй сторінці в Instagram співачка опублікувала кадр, на якому приймає сонячні ванни в неоновому купальнику.

Також сайт повідомляв, що 28-річна американська співачка Селена Гомес кардинально змінила свій імідж та прикрасила липневі випуски австралійського і сінгапурського Vogue. Для нових знімків Селена приміряла яскраві вбрання від світових брендів. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://people.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини