Головна Новини Зірки персона Український "Холостяк" відповів, чи піде воювати, якщо отримає повістку
commentss НОВИНИ Всі новини

Український "Холостяк" відповів, чи піде воювати, якщо отримає повістку

Добринін розповів, що у нього є проблеми зі здоров'ям

31 жовтня 2023, 22:30
Поділіться публікацією:

Популярний ведучий ТВ та герой шоу "Холостяк-9" Микита Добринін,   що вже  розбігся з Дашею Квітковою, щиро відповів, чи піде в армію, щоб  боротись  з російськими  загарбниками.  При цьому, телеведучий сказав, що до цього часу  повістки  не отримував.

Український "Холостяк" відповів, чи піде воювати, якщо отримає повістку

Микита Добринін (фото з відкритих джерел)

Він не виключає, що йому потрібно буде йти  воювати. Як він стверджує, вибору не залишилось, і всі  хлопці мусять взяти до рук зброю.

При цьому, Добринін  каже, що він має  певні проблеми із станом здоров’я, проте    не буде вишукувати  довідки, щоб таким чином  не бути мобілізованим.

"Я не буду робити довідку про інвалідність, хоча у мене є певні проблеми зі здоров'ям, і мама — лікар, але вона ні... навряд чи через неї можна було б. Я б це спеціально ні в якому разі не став робити. Щоб придумати собі хвороби? Ні", — заявляє телеведучий.

Ще Микита розповів, що  тепер  на лінії фронту  воює  його двоюрідний брат, якого "Холостяк"  в усьому  підтримує, беручись за організацію  зборів для придбання військовим всього необхідного.

"Поки я його підтримка. Коли він пішов служити, то потрібно було різко зібрати 54 тисячі гривень за один день, щоб забезпечити його бронежилетом, каскою, окулярами. Також збираю донати", — завершив телеведучий.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомому акторові прийшла повісткаАктор Тарас Цимбалюк повідомив, що йому прийшла повістка. Така  звістка його не  радує, бо він не є військовим фахівцем. Як він стверджує, пішов би захищати  свою країну, коли б щось вмів. 

Також актор заявив, що упевнено  сприйняв би цю  звістку, коли був впевнений,  що спочатку  він буде навчатись, а пізніше вже його відправлять  на лінію вогню. Але  відразу опинитись на передовій, не маючи ніякої  підготовки, як він стверджує — треш. 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини