Головна Новини Зірки персона Ще одна відома співачка з України взяла російський паспорт
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще одна відома співачка з України взяла російський паспорт

Софія Тарасова мовчить про війну в Україні до цього часу

11 жовтня 2023, 23:15 comments2211
Поділіться публікацією:

Колишня співачка з України Софія Тарасова, що відома, як  учасниця гурту "ВІА Гра", прийняла  громадянство РФ.  Софія  народилась і  жила в Києві,  але  реалізувати власну кар'єру вона  прийняла рішення  в країні-агресорці.

Ще одна відома співачка з України взяла російський паспорт

Софія Тарасова (фото з відкритих джерел)

Про це проінформував  телеведучий Слава Дьомін.  Але він не  назвав джерел цієї інформації.

"Те, що я знаю, – виявляється, Тарасова отримала російське громадянство і живе в Німеччині", – повідомив  ведучий.

При цьому,  колишня українка  ніяк  не коментує  розпочату  повномасштабну  війну. Вона  не висловилась щодо підтримки  України і не засуджує   кремлівський  режим.

Зовсім недавно вона представила пісню російською мовою, яку виконує  разом з Костянтином Меладзе.  Зараз  подейкують про роман Тарасової та   продюсера.

Як  стверджує  блогер Богдан Беспалов,  Костянтин Меладзе "кинув око" на  Софію Тарасову ще в 2021 році, коли  вокалістка  з’явилась  в групі  "ВІА Гра". В  них зав'язались  романтичні стосунки,  при цьому  батьки молодшої  на 40 років співачки одобрюють їх стосунки.

Очевидно  з цієї причини Меладзе розлучивсь  з  Вірою Брежнєвою.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відома співачка родом з України отримала російський паспортКолишня українка, виконавиця Anna Asti, вона народилась в місті  Черкаси, кілька років тому обрала сторону зла. Останнім часом вона  мешкає  в  російській столиці і  стрімко  влаштовує там  власну  кар'єру.

Тепер з’явилась інформація, що колишня мешканка України остаточно має  російський  паспорт. Отримати його співачці  виявилось  не складно, бо кілька років тому вона вийшла заміж за мешканця РФ Станіслава.  Заслуговує на увагу той факт, що  в 2021 році Анна Дзюба погодилась на  інтерв'ю, яке брала Ксенія Собчак, де вона згадала про свій український паспорт. В той час молода співачка  висловила позицію, що її все влаштувало, бо, після весільних урочистостей вона  виробила дозвіл на тимчасове проживання в РФ. Потім Анна  оформляла посвідку на проживання. 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини