Головна Новини Зірки персона Відома співачка родом з України отримала російський паспорт
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома співачка родом з України отримала російський паспорт

Anna Asti мовчить про війну і продовжує будувати бізнес в країні-агресора

2 жовтня 2023, 22:10 comments1429
Поділіться публікацією:

Колишня українка, виконавиця Anna Asti, вона народилась в місті  Черкаси, кілька років тому обрала сторону зла. Останнім часом вона  мешкає  в  російській столиці і  стрімко  влаштовує там  власну  кар'єру, пише "УНІАН"

Відома співачка родом з України отримала російський паспорт

Anna Asti (фото з відкритих джерел)

Тепер з’явилась інформація, що колишня мешканка України остаточно має  російський  паспорт. Отримати його співачці  виявилось  не складно, бо кілька років тому вона вийшла заміж за мешканця РФ Станіслава. 

Заслуговує на увагу той факт, що  в 2021 році Анна Дзюба погодилась на  інтерв'ю, яке брала Ксенія Собчак, де вона згадала про свій український паспорт. В той час молода співачка  висловила позицію, що її все влаштувало, бо, після весільних урочистостей вона  виробила дозвіл на тимчасове проживання в РФ. Потім Анна  оформляла посвідку на проживання. 

Змінювати   паспорт України на  паспорт РФ зірка  не спішила.  Відповідаючи на питання Ксенії Собчак Анна пояснила,  що в Україні мешкають її рідні, з цієї причини  вона хоче час від часу  гостювати на батьківщині і  мати чудову можливість  відвідати маму.

Тепер Анна  Асті все ж зважилась на те, щоб  змінити паспорт. Очевидно ці зміни в її житті пов'язані з російським повномасштабним  вторгненням до  України, про це колишня українська зірка  воліє мовчати і зараз.  При цьому,  вона випустила новий альбом для   аудиторії РФ,  займається бізнесом, вже працює її салон краси і  також  бар.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що співачка з України готується отримати паспорт РФВиконавиця Любов Успенська, яка  народилася в Києві, вже чимало часу виступає та  мешкає в  Москві.  Виявилось, що всі ці роки  артистка була без  російського паспорта, незабаром  вона  його отримає Про військове вторгнення на територію своєї країни  Успенська мовчить.   



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини