Головна Новини Зірки персона Секрет молодості 71-річної Алли Пугачової розкритий: в чому він полягає
commentss НОВИНИ Всі новини

Секрет молодості 71-річної Алли Пугачової розкритий: в чому він полягає

Вся справа в унікальних методиках омолодження, якими користується примадонна

25 січня 2021, 16:55 comments4353
Поділіться публікацією:

Пластичний хірург Олександр Вдовін розсекретив, як Аллі Пугачовій вдається виглядати набагато молодше свого справжнього віку. Експерт розповів, що співачка регулярно користується унікальними методами омолодження. Про це пише "Собеседник".

Секрет молодості 71-річної Алли Пугачової розкритий: в чому він полягає

Алла Пугачова. Фото: obozrevatel

Повідомляється, що популярна російська артистка є постійним клієнтом косметолога: там вона робить різні процедури, в тому числі і ін'єкційні.

"Алла Борисівна регулярно відвідує косметолога. Вона робить підтримуючі процедури по омолодженню обличчя, в тому числі і ін'єкційні. Наприклад, мезотерапію. Також, швидше за все, раз на рік співачка проходить процедури на апаратах Альтера і Фрактора", — докладніше пояснив Олександр.

Крім того, фахівець заявив, що апарати Альтера і Фрактора були винайдені в США. В Америці на них є величезний попит.

Це такий метод радіохвильового ліфтингу, який за короткий період часу здатний поліпшити стан шкіри як зсередини, так і зовні. За допомогою даних процедур можна скоротити шкірний покрив на 20-40 відсотків — це підтяжка обличчя, але без використання скальпеля.

Як повідомляло видання "Коментарі", Галкін і Пугачова святкують річницю весілля. Російська примадонна Алла Пугачова і її чоловік, ведучий та комік Максим Галкін, 23 грудня відзначають річницю весілля. Рівно 9 років тому пара уклала офіційний шлюб. З цього приводу пропонуємо згадати, з чого почалася любовна історія найяскравішої пари російського шоу-бізнесу і як подружжя живе зараз.
Алла і Максим познайомилися ще в 2001 році, і через 10 років після знайомства вони пішли в ЗАГС. З того моменту навколо їхнього сімейного життя до сих пір не припиняються чутки і суперечки про те, чи щирим є цей союз.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини