Головна Новини Зірки персона Селена Гомес здивувала фанатів новою зачіскою (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Селена Гомес здивувала фанатів новою зачіскою (ВІДЕО)

Американська знаменитість Селена Гомес вирішила змінити імідж і постала перед фанатами з новою стрижкою

21 жовтня 2021, 12:50
Поділіться публікацією:

29-річна американська зірка Селена Гомес вирішила оновити імідж і обстригла свої пишні локони. Новий образ виконавиця продемонструвала шанувальникам в соціальній мережі TikTok, записавши відеозвернення.

Селена Гомес здивувала фанатів новою зачіскою (ВІДЕО)

Фото: Facebook/Selena Gomez

На кадрах видно, що популярна співачка зробила собі подовжений боб, який у цьому році користується популярністю. Незаперечною перевагою стрижки є її універсальність — вона чудово підходить і на пряме, і на хвилясте волосся.

До слова, Селена Гомес часто експериментує із зовнішністю, приміряючи на себе різні образи. Ще недавно вона була блондинкою, потім перефарбувалася у брюнетку, а ось зараз вирішила трохи обстригти волосся.

"Тобі так добре з коротким волоссям", "Коли ти встигла підстригтися?", "Ах, ця жінка, все ідеально", "Вона приголомшлива", "Твоє волосся виглядає дуже красиво", "Класна зачіска, така красива", — написали користувачі в соціальній мережі під відео.

До слова, американська співачка зазначила, що перестала самостійно вести свої сторінки в Instagram і TikTok, але шанувальників це не бентежить, адже вони як і раніше чекають новин з життя артистки.

Нагадаємо, що 29-річній популярної виконавиці Селені Гомес приписують роман із 40-річним актором, зіркою "Месників" Крісом Евансом. Знаменитостей кілька разів бачили разом.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, щоб волосся залишалося красивим і здоровим, за ним потрібно правильно доглядати, а деякі маніпуляції, які жінки роблять зі своїми локонами, можуть порушити їх структуру. Лікар-трихолог Георгій Абрамов розповів, від якої зачіски краще відмовитися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини