Головна Новини Зірки персона Селін Діон розповіла про свою рідкісну хворобу та скасувала майбутні концерти (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Селін Діон розповіла про свою рідкісну хворобу та скасувала майбутні концерти (ВІДЕО)

Канадська співачка Селін Діон повідомила громадськість про свою невиліковну хворобу та вирішила скасувати свої майбутні концерти.

9 грудня 2022, 13:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Селін Діон записала для своїх шанувальників коротке відео, в якому повідомила, що заплановані на 2023 рік концерти мають бути перенесені ще на кілька місяців. Співачка розповіла, що причиною такого рішення є неврологічний розлад, який у неї діагностували нещодавно. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Instagram відомої співачки.

Селін Діон розповіла про свою рідкісну хворобу та скасувала майбутні концерти (ВІДЕО)

У Селін Діон діагностували невиліковну хворобу. Фото: з відкритих джерел

Селін Діон звернулась до своїх шанувальників зі словами вдячності, та розповіла, що не хоче нічого приховувати від них, тому готова повідомити свій діагноз.

"Я мала проблеми зі здоров’ям протягом тривалого часу, і мені було дуже важко розповісти про все, через що я пройшла. Нещодавно мені діагностували рідкісний неврологічний розлад під назвою "Синдром м'язової скутості", який знаходять близько у 1 людини на мільйон. Ми дізналися про цей стан, і тепер знаємо, що він викликає всі спазми, які у мене були", — розповіла співачка.

Співачка розповіла, що змушена скасувати усі свої концерти та перенести їх на невизначену дату.

"Мені боляче, що я не буду готова відновити своє європейське турне в лютому. Я сумую за вами всіма... будучи на сцені... виступаючи для вас. Я завжди викладаюся на 100%, коли граю на своїх концертах, але я не можу це робити зараз. Щоб я знову могла викластися на концертах, у мене немає іншого вибору, окрім як зосередитися на своєму здоров’ї та сподіватися, що я на правильному шляху до одужання", — зазначила співачка.

Селін Діон відома своїм хітом My Heart Will Go On, який є саундтреком до фільму "Титанік".

Переглянути заяву Селін Діон, де вона розповідає про свою хворобу можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про Кріса Хемсворта, який вирішив зупинити свою кар'єру у кіно через ДНК-тест, який показав велику схильність до хвороби Альцгеймера.

Також "Коментарі" писали про акторів-дітей, що грали у новорічних фільмах та як вони змінились, коли стали дорослими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини