Головна Новини Зірки персона Сенцов розповів подробиці особистого життя: які стосунки у чоловіка з матір'ю маленької дочки Емми
commentss НОВИНИ Всі новини

Сенцов розповів подробиці особистого життя: які стосунки у чоловіка з матір'ю маленької дочки Емми

Дочку Емму українському режисеру Олегу Сенцову подарувала Юлія Бабич

4 квітня 2021, 17:10
Поділіться публікацією:

Український режисер і колишній політичний в’язень Олег Сенцов розповів деталі свого особистого життя. Відповідний допис можна знайти на його офіційній Facebook-сторінці.

Сенцов розповів подробиці особистого життя: які стосунки у чоловіка з матір'ю маленької дочки Емми

Олег Сенцов розповів про свої стосунки з матір'ю молодшої дочки. Фото: novayagazeta.ru

Як зазначено в повідомленні, Олег Сенцов не любить розповідати подробиці зі свого життя. Попри це чоловік пояснив ситуацію та розповів, як склалися його стосунки з матір'ю молодшої дочки Емми.

Як повідомляли ЗМІ, цю дитину режисеру подарувала журналістка та активістка Юлія Бабич. Проте сам Сенцов зазначив, що ці стосунки були "невдалими та нетривалими".

Про дочку Олег дізнався вже після розриву з Юлією. Попри завершення стосунків, чоловік наголошує, що підтримуватиме зв'язок з Еммою.

"Звістку про появу майбутньої дитини я отримав, коли вони (стосунки, — ред.) вже закінчилися. Але діти ні в чому не винні, їх потрібно любити завжди, навіть якщо батьки не живуть разом", — підкреслив Сенцов.

Окрім маленької Емми, Олег Сенцов має доньку Аліну, яка народилася у 2002 році, та сина Владислава 2004 року народження. Нагадаємо, що молодша дочка режисера народилася 19 грудня 2020 року.

Раніше повідомлялося, що відомий український режисер і колишній політичний в'язень Кремля Олег Сенцов розповів, чому вважає, що Президент України Володимир Зеленський знаходиться не на своєму місці. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" розповідав, що фанати помітили округлий живіт на фото у Насті Каменських. Шанувальники наперед вітають зірку з вагітністю. Подивитися фото та прочитати відповідну новину можна в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини