Головна Новини Зірки персона Сердючка в Майамі змусила публіку божеволіти: росіяни в істериці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Сердючка в Майамі змусила публіку божеволіти: росіяни в істериці (ВІДЕО)

Андрій Данилко побажав смерті президенту-диктатору Володимиру Путіну

7 вересня 2023, 22:15 comments2598
Поділіться публікацією:








Виступаючи на одному з американських курортів штату Майамі, зірка  з України Андрій Данилко, висловив зі сцени побажання  про швидку кончину президента-диктатора Володимира Путіна. Комік, якого знають і люблять, як Вєрку Сердючку, виголосив це під час благодійного туру "Україна переможе".

Сердючка в Майамі змусила публіку божеволіти: росіяни в істериці (ВІДЕО)

Вєрка Сердючка (фото з відкритих джерел)

Під час виступу Вєрки Сердючки  в  США ‒ як,  і на інших  концертах  зіркового коміка була присутня  українська  та патріотична символіка.  Під оплески глядачів знову лунав  його  хіт Dancing Russia Goodbye.  А  ще,  український гімн.

Ще до початку   заходу  Данилко  бажав всім учасникам гарного вечора і  наголосив, що  концерт   матиме "лірично-романтичну" назву – "Путін, щоб ти здох". Коли він виступав за  його спиною,  постатями музикантів і  танцівників кордебалету на великому екрані показали   фотографію  головнокомандувача Збройних сил України, генерала Валерія Залужного. 

Сердючка в Майамі змусила публіку божеволіти: росіяни в істериці (ВІДЕО) - фото 2

А в російських пабліках українського артиста почали поливати брудом. Та звинувачувати, що раніше він залюбки співав у Росії.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Вєрка Сердючка розлютила росіян своїм виступом на фестивалі в Юрмалі. Виконавець з України  Андрій Данилко, що більш відомий фанатам під псевдонімом Вєрки Сердючки, побував  на фестивалі Лайми Вайкуле в Юрмалі, де  виконав  свій головний хіт "Dancing Lasha Tumbai", але він дещо   зазнав змін.

На сцену Вєрка Сердючка вийшла у традиційній вже вишиванці і з зіркою на голові, а її "мама" Інна Білоконь виблискувала в українському вбранні. Шоу-балет запалював разом зі співаками на сцені під мелодію розривного хіта,  приспів якого має відомі слова "Раша, гудбай".

До слова, хіт українського співака  дуже розлютив росіян. Коли проводили  конкурс Євробачення в 2007 році, і Вєрка Сердючка  співала "Dancing Lasha Tumbai" їм почулося "Russia, goodbye",  зараз  вони знову чули слова, які їм не подобаються.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини