Головна Новини Зірки персона Серйозна травма на сцені: відома американська співачка впала зі сходів
commentss НОВИНИ Всі новини

Серйозна травма на сцені: відома американська співачка впала зі сходів

Американська співачка Біллі Айліш впала зі сцени: чи продовжить вона тур після травми

сьогодні, 15:13
Поділіться публікацією:

Американська співачка Біллі Айліш потрапила в незручну ситуацію під час свого концерту в Нью-Йорку. Наприкінці виступу, коли зірка вже прощалася з фанатами, вона спускалася сходами зі сцени і спіткнулася, впавши на підлогу. Відео інциденту швидко розлетілося по соцмережах, зокрема у TikTok, де шанувальники виклали момент падіння.

Серйозна травма на сцені: відома американська співачка впала зі сходів

Біллі Айліш отримала травму після падіння на сцені

Пізніше Айліш вийшла на зв'язок через свій Instagram і поділилася наслідками падіння. Виявилося, що в результаті вона отримала великий синець на нозі. Співачка подякувала шанувальникам за підтримку та запевнила, що незважаючи на травму, має намір продовжити свій тур "Hit Me Hard and Soft".

Біллі Айліш — одна з найпопулярніших молодих артисток сучасності. Вона отримала всесвітню славу у 2016 році завдяки своєму дебютному синглу "Ocean Eyes", який швидко став вірусним. Її унікальний голос, незвичайний стиль та творчий підхід привернули увагу мільйонів слухачів по всьому світу.

У 2020 році Айліш увійшла в історію як наймолодша артистка, що виграла одразу чотири головні нагороди "Греммі" — "Альбом року", "Запис року", "Пісня року" та "Кращий новий артист". Її дебютний альбом "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" був не лише комерційно успішним, але й отримав схвальні відгуки критиків за інноваційне звучання.

Раніше “Коментарі” писали, що відома американська співачка, авторка пісень Біллі Айліш відверто розповіла, що перегляд порно "знищив її мозок", адже вона почала дивитись фільми для дорослих з 11 років.

Читайте також на порталі “Коментарі” — Відомий співак 90-х, Метін Аролат, помер під час концерту в Стамбулі. Це сталося у великому готелі, де артист раптом знепритомнів на очах у глядачів. На жаль, лікарям не вдалося його врятувати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини