Головна Новини Зірки персона Біллі Айліш відверто зізналась, що "знищило" її мозок
commentss НОВИНИ Всі новини

Біллі Айліш відверто зізналась, що "знищило" її мозок

Популярна співачка Біллі Айліш розповіла, що з 11 років почала дивитись порно. Цей досвід негативно вплинув на її життя.

10 жовтня 2023, 17:50 comments1123
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Відома американська співачка, авторка пісень Біллі Айліш відверто розповіла, що перегляд порно "знищив її мозок", адже вона почала дивитись фільми для дорослих з 11 років.

Біллі Айліш відверто зізналась, що "знищило" її мозок

Американська співачка Біллі Айліш. Фото з відкритих джерел

В інтерв'ю американській радіостанції Sirius XM 21-річна Біллі Айліш відкрито зізналася про вплив на неї порнографії.

"Як жінка, я вважаю, що порно — це ганьба. Я дивилася багато порно. Я почала, коли мені було близько одинадцяти. Я вважаю, що це знищило мій мозок. Я почуваюся неймовірно спустошеною тим, що я переглянула стільки порно", — сказала Біллі Айліш.

Співачка розповіла, що з часом вона почала переглядати усе більше порнографічних відео, особливо жорсткого БДСМ-порно, яке викликало у Біллі Айліш численні кошмари і параліч сну. Жорстокий контент встановив для неї абсолютно нереалістичні стандарти не лише щодо жіночого тіла, а й самого сексу, що негативно позначилося на її першому сексуальному досвіді. За словами Айліш був період часу, коли ніщо нормальне більше її не збудило.

"Настав момент, коли я не могла дивитися нічого іншого, окрім насильницького порно, я не вважала це привабливим", — сказала співачка.

Айліш критикує порноіндустрію за створення нереалістичних очікувань щодо жіночого тіла.

"Те, як вульви виглядають у порно, просто божевільно. Жодна вульва не виглядає так. Жіночі тіла не виглядають так", — розповіла Біллі Айліш.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що популярна компанія Playboy звільнила колишню порноакторку Міа Халіфа за її підтримку терористів. Це вже не перша компанія, яка розриває контракт через скандальні слова Халіфи щодо війни.

Також "Коментарі" писали про несподівану помсту. В столиці мусульманської країни транслювали порно на білбордах



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини