Головна Новини Зірки персона Шерон Фонсека показала свій новий маєток вартістю понад 24 мільярди доларів (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Шерон Фонсека показала свій новий маєток вартістю понад 24 мільярди доларів (ФОТО)

За будинок чоловіки моделі Джанлука Ваккі заплатив 24,5 млрд доларів

31 січня 2022, 15:26 comments1127
Поділіться публікацією:

Італієць Джанлука Ваккі і його дружина Шерон Фонсека придбали новий маєток в Маямі, який вони назвали на честь своєї дочки. Подружжя коротко називає свій новий будинок Villa BJV. Власність сповнена розкоші та зручностей, як і слід було очікувати. Про це повідомляє Parati.

Шерон Фонсека показала свій новий маєток вартістю понад 24 мільярди доларів (ФОТО)

Маєток Шерон Фонсеки - Parati

Джанлука провів екскурсію у своєму дворі, прямуючи одразу до басейну, який він "просто не міг пропустити". Басейн розділений на кілька частин, залежно від рівня глибини води. Така конструкція призначена для того, щоб не лише Шерон могла насолоджуватися сонячними днями, але й їхня маленька донька без ризику.

У затишному маєтку є також кімната просто неба з каміном та декораціями, виконаними у світлих тонах. Білі орхідеї та маленькі свічки надають місцю романтичного відтінку, тому Джанлука з дружиною Шерон почуваються як вдома.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Шерон Фонсека нарешті зайшла у свій профіль в Instagram, щоб повідомити про свій стан здоров'я, а також свого чоловіка Джанлуки Ваккі і маленької доньки. Кожен із них заразився Covid-19. Занепокоєння посилилося після того, як дізналися, що їхня однорічна донька Блу Джерусалима також захворіла.

Модель також зазначила, що, хоча її чоловік і дочка дійсно відчували симптоми вірусу, вона їх не відчувала, тому вирішила піклуватися про них. Чоловік всесвітньо відомої моделі також поділився думками на своїй сторінці в Instagram, побажавши своїм підписникам спокою, чистоти та любові в оточенні коханих людей. Джанлука зазначив, що його сім’я сьогодні – це те, що дає йому енергію робити кращі та креативніші речі в роботі та взагалі в житті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

vad

31 січня 2022, 16:02

редактор явно еще не вышел из воскресного запоя если разрешает печатать подобный бред. ребята. наберите в интернете - "самые дорогие виллы в мире" и воздерживайтесь писать непроверенную информацию.


Новини