Головна Новини Зірки персона Шон Пенн різко висловився про Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Шон Пенн різко висловився про Путіна

Голлівудський актор та режисер назвав Путіна військовим злочинцем та додав, що краще говорити зі стіною ніж з російським диктатором.

19 лютого 2023, 12:28
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Шон Пенн в Берліні виступив на пресконференції, яка присвячена з нагоди виходу фільму "Суперсила". Стрічка розповідає історію президента Володимира Зеленського. Пенн, який, за його власним визнанням, мало знав про українсько-російські відносини до 2021 року, тепер став неформальним послом культури для України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ресурс Screendaily.

Шон Пенн різко висловився про Путіна

Режисер Шон Пенн. Фото з відкритих джерел

Світова прем’єра фільму "Суперсила", створеного Шоном Пенном і Аароном Кауфманом, відбулася на 73-му Берлінале. На пресконференції до фільму Пенн зізнався, що він не є нейтральним, коли йдеться про війну в Україні, а також додав, що його називають "пропагандистом української армії та влади".

"Мені не подобається, що моторошний маленький хуліган погрожує Зеленському і його країні", — сказав Пенн

Зірка Голлівуду зазначив, що попри залякування президента Росії, Зеленський та українці не бояться його погроз. Під час пресконференції Шон Пенн навіть відмовився називати ім’я російського диктатора, заявивши, що це "військовий злочинець" та додав "нам було б краще розмовляти зі стіною".

Сьогодні Пенн відомий не лише як режисер, а й як співзасновник CORE, фонду, завданням якого є реагування на надзвичайні ситуації та допомога тим, хто безпосередньо постраждав.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про війну на червоній доріжці за нагороду "Оскар", де український фільм "Будинок зі скалок" протистоїть стрічці про російського опозиціонера Олексія Навального.

Також "Коментарі" писали про 7 знаменитостей, які виросли в бідності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини