Головна Новини Зірки шоу бізнес 7 знаменитостей, які виросли в бідності
commentss НОВИНИ Всі новини

7 знаменитостей, які виросли в бідності

Джессіка Честейн, Селін Діон, Том Круз, Леонардо Ді Капріо та інші. Що об'єднує цих відомих людей? Всі вони мали складне дитинство.

12 лютого 2023, 13:35 comments2919
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Спостерігаючи за зірками Голлівуду, які постійно ходять у вишуканих нарядах по червоній доріжці, мають дорогі будинки та авто, здається, що вони ніколи не знали бідності, адже їх заможні родини допомагали їм. Для деяких знаменитостей це абсолютно правда. Проте є відомі зірки кіно, які не мали грошей, спали в машинах та змушені були кидати школу. Портал "Коментарі" підготував список з семи відомих людей, які виросли в бідності.

7 знаменитостей, які виросли в бідності

Знаменитості, що були бідні в дитинстві. Фото з відкритих джерел

Джессіка Честейн

Джессіка Честейн – одна з найвідоміших актрис Голлівуду розповіла, що виросла в неблагополучній сім’ї, де окрім неї було ще 4 четверо дітей. Батько покинув сім’ю невдовзі після народження п’ятої дитини, а мати-одиначка ледь зводила кінці з кінцями. Честейн розповіла, що була першою людиною в сім'ї, яка "не завагітніла в 17 років". Це дало їй шанс вибратися і зробити те, що вона завжди хотіла робити зі своїм життям.

7 знаменитостей, які виросли в бідності - фото 2

Селін Діон

Відома співачка була наймолодшою ​​з 14 братів і сестер. Сім’я Діон була на стільки бідна, що батько був змушений ходити на робу пішки, щоб заощадити хоч якісь гроші.

7 знаменитостей, які виросли в бідності - фото 3

Леонардо Ді Капріо

Майбутній серцеїд виріс у нижній частині Східного Голлівуду. Мама Лео працювала секретарем, а тато продавав комікси в підземних переходах. Обом було важко утримувати себе і дитину. Ді Капріо стверджує, що постійно думав про гроші: "я увесь час думав про гроші, мені було цікаво, як я можу заробити гроші на те чи інше".

7 знаменитостей, які виросли в бідності - фото 4

Демі Мур

Батьки Мур були алкоголіками і мало дбали про добробут своїх дітей, окрім того, постійно міняли своє місцепроживання переїжджаючи і живучи в трейлеру. Їхній доньці довелося взяти ситуацію в свої руки. У 16 років вона кинула школу і втекла з родини.

7 знаменитостей, які виросли в бідності - фото 5

Мерая Кері

Мерая Кері згадує, що підлітком переїхала на Манхеттен і це був складний період її життя. "Я спала на підлозі, писала пісні і була паскудною офіціанткою", – розповіла вона шанувальникам на одному з виступів.

7 знаменитостей, які виросли в бідності - фото 6

Шая Лабаф

Батьки Шая були голодуючими художниками. Лабаф згадує, що роботи батьків не могли зацікавити нікого, тому йому доводилось жити у жахливих умовах. Проте актор вдячний за те, що відбулось з ним у дитинстві, адже "це як шрами, якими з часом починаєш пишатися".

7 знаменитостей, які виросли в бідності - фото 7

Том Круз

Зірка кінематографу мав складне дитинство, через батька, який постійно бив Тома. Його мати пішла від нього лише, коли Тому виповнилось 12 років не маючи ні грошей, ні уявлень про майбутнє.

7 знаменитостей, які виросли в бідності - фото 8

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що померла актриса, яка грала роль Венздей в серіалі "Сімейка Адамсів".

Також "Коментарі" писали про 7 фільмів, про які всі говоритимуть у 2023 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини