Головна Новини Зірки персона "Сиджу зараз і плачу": дружина відомого українського музиканта стала жертвою шахраїв
commentss НОВИНИ Всі новини

"Сиджу зараз і плачу": дружина відомого українського музиканта стала жертвою шахраїв

Сніжана Бабкіна повідомила про те, що її пограбували

13 жовтня 2020, 20:01
Поділіться публікацією:

Дружина популярного українського артиста Сергія Бабкіна стала жертвою невідомих шахраїв. Її сторінку в Instagram просто вкрали, передає видання rbc.

"Сиджу зараз і плачу": дружина відомого українського музиканта стала жертвою шахраїв

Сніжана Бабкіна. Фото: 24tv

Заплакана Сніжана записала відео, в якому поділилася з підписниками, що хотіла пройти верифікацію своєї сторінки кілька днів тому, але після того, як дані оновилися, всі фотографії зірки зникли, а ім'я аккаунта стало зовсім іншим. Своє звернення Бабкіна опублікувала на сторінці чоловіка, вона також попросила допомогти людей, які розбираються в подібних питаннях.

"Я сиджу зараз і плачу, не знаю, що мені робити. Кілька днів тому я подала заявку на верифікацію, тільки що мені прийшов на пошту лист, що мені потрібно натиснути і верифікувати. Я натиснула, ввела свою пошту, назву свого аккаунта, ввела пароль. Потім мені прийшла на телефон SMS, я ввела цей код, потім воно зайшло в мій Instagram і потім в хвилину такий спалах і все! Все зникає. Змінили ім'я, видалили фото і всю шапку. Я взагалі не знаю кому писати і що робити, я вводжу свій пароль, вони, мабуть, уже його змінили. Ніхто з моєї команди не може зайти на мою сторінку", — ділиться подробицями Сніжана.

У коментарях люди почали активно обговорювати цю ситуацію. Хтось розуміє стан знаменитості і пише слова підтримки, а хтось зовсім відмовляється розуміти, навіщо так побиватися через якусь сторінку в соціальних мережах.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Сергій Бабкін відверто розповів про зраду дружині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини