Головна Новини Зірки персона Син Бекхемов став мільйонером: що зробило хлопця багатим
commentss НОВИНИ Всі новини

Син Бекхемов став мільйонером: що зробило хлопця багатим

19-річний Ромео, син Вікторії та Девіда Бекхемів став мільйонером: хлопець підписав солідний контракт із відомим брендом

29 грудня 2021, 11:20
Поділіться публікацією:

Середній син Вікторії та Девіда Бекхемів 19-річний Ромео вже може похвалитися своїм першим заробленим мільйоном. Хлопець вирішив піти стопами зіркового батька і підписав довгостроковий контракт з брендом Puma, ставши обличчям його рекламної кампанії.

Син Бекхемов став мільйонером: що зробило хлопця багатим

Ромео Бекхем (Foto: imago images/PA Images)

Як повідомляє видання The Sun, юнак заробив на такій угоді 1,2 мільйона фунтів стерлінгів (понад 1,6 млн доларів) і завдяки їй обійшов за доходами свого 22-річного брата Брукліна та 16-річного Круза.

Зазначається, що 19-річний Ромео став єдиним із зіркового сімейства, який успадкував від Девіда Бекхема пристрасть до футболу. Зараз він грає в "Форт-Лодердейл", резервною командою клубу "Інтер Майамі" батька Девіда, яким він частково володіє.

Також Ромео знявся до рекламної кампанії люксового бренду Yves Saint Laurent і, за інформацією джерела, середній син Бекхемів має всі шанси, щоб відновити співпрацю з компанією.

До речі, свого часу англійський футболіст Девід Бекхем, на зорі кар'єри, також підписав контракт із відомим спортивним брендом Adidas і був його обличчям протягом 20 років.

Нагадаємо, що недавно ще один Бекхем представив громадськості свою дівчину. Цього разу всі говорять про 16-річного Круза, якого папараці підловили на музичному фестивалі, коли він ішов за ручку з якоюсь брюнеткою. Його дівчиною виявилася 15-річна Блісс Чепмен – дочка колишньої моделі Розмарі Фергюсон та художника Джейка Чепмена.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зіркове сімейство Вікторія та Девід Бекхеми стануть головними героями нового серіалу від Netflix.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини