Головна Новини Зірки персона Син Потапа розповів, за що вдячний батьку
commentss НОВИНИ Всі новини

Син Потапа розповів, за що вдячний батьку

Син Потапа Андрій розповів про стосунки з батьком

30 вересня 2021, 17:15
Поділіться публікацією:

У Потапа є син-підліток, якому зараз 13 років. Хлопець розповів про їх стосунки з батьком. Про це повідомляє РБК-Україна.

Син Потапа розповів, за що вдячний батьку

Потап з сином, фото з відкритих джерел

Син Потапа Андрій зазначив, що пишається своїм батьком, який дає концерти, адже це важка робота. За його словами, на день народження тато приїжджає на пару годин, бо має дуже завантажений графік.

Андрій зізнався, що вдячний батькові за те, що той ставиться до нього демократично й виховує як справжнього чоловіка. Підліток наголосив, що батько не балує подарунками й не дав "розмажоритися". Однак наголосив, що проводить з зірковим татком не так багато часу, іноді гостює в його сім'ї. Юнак говорить, що його тато крутий й пишається ним. А ще хлопець розповів про позитивний настрій тата й що він ніколи не злився навіть за витівки.

Потап намагається провідувати сина як тільки з'являється нагода. Співак каже, що син старанний і добре вчиться. Потап зізнався, що дозволяє сину в його присутності спробувати алкоголь, а от через електронні сигарети провів серйозну розмову з підлітком та пообіцяв, що сам кине палити, аби бути для сина прикладом.

"Я вдячний своєму татові, що він виховав мене по-чоловічому. Ти — крутий чувак, мені ніколи не соромно говорити з тобою на різні теми", — сказав Андрій.

Своєю чергою Потап сказав, що дуже любить його. Також Потап наголосив, що раніше ходив на батьківські збори до сина в школу. Андрій живе зі своєю мамою, з першою дружиною Потапа Іриною Горовою.

Як повідомляв портал "Коментарі", донька тяжкохворої Анастасії Заворотнюк вперше прокоментувала стан матері.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини