Головна Новини Зірки персона Син російської співачки може сісти до в'язниці
commentss НОВИНИ Всі новини

Син російської співачки може сісти до в'язниці

Валерія разом зі своїм чоловіком виховали "гідне" покоління.

23 жовтня 2024, 23:30
Поділіться публікацією:

Тверський районний суд Москви отримав позов на значну суму проти Арсенія Шульгіна, сина співачки Валерії, яка підтримує військове вторгнення Росії в Україну. За інформацією пропагандистського видання ТАСС, підприємець Валентин Демчук вимагає стягнути з 25-річного Шульгіна близько 587 тисяч доларів за договором позики.

Син російської співачки може сісти до в'язниці

Співачка Валерій (фото з відкритих джерел)

Чоловік Валерії, Йосип Пригожин, прокоментував ситуацію, зазначивши, що сторони вже врегулювали спір, і питання було закрите. Він також заявив, що цивільно-правові відносини між бізнесменами — поширена практика, і він вважає, що хтось намагається роздмухати цю ситуацію для отримання уваги.

Пригожин висловив думку, що в Росії варто було б запровадити закон, який забороняв би розголошувати деталі судових процесів до винесення остаточного рішення.

"Цивільно-правові відносини з'ясовуються у бізнесменів часто, дивно з цього робити новину. Хтось зацікавлений у роздмухуванні цього питання, використовуючи наші імена для гучності", — сказав продюсер у бесіді з виданням StarHit, додавши, що, на його думку, в Росії варто ввести закон, згідно з яким до винесення судового рішення забороняється озвучувати деталі процесу.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відома російська співачка йде зі сцени. Російська співачка Валерія, відома своєю підтримкою вторгнення РФ в Україну, випустила новий альбом, який, за словами її чоловіка і продюсера Йосипа Пригожина, стане останнім у її музичній кар'єрі.

Пригожин пояснив, що створювати нові пісні та співпрацювати зі співавторами стає дедалі складніше. Він також зазначив, що Валерія планувала завершити свою кар'єру ще під час пандемії COVID-19, але тоді її відмовив продюсер Максим Фадєєв.
 

  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини