Головна Новини Зірки персона Син відомої української артистки постригся у ченці: чому він прийняв таке рішення
commentss НОВИНИ Всі новини

Син відомої української артистки постригся у ченці: чому він прийняв таке рішення

Співачка підтримала свого сина

24 липня 2021, 21:33 comments1720
Поділіться публікацією:

Відома українська співачка зізналася, що її син став ченцем. Під час одного з шоу на каналі "Україна" вона розповіла, як сприйняла рішення свого сина Івана.

Син відомої української артистки постригся у ченці: чому він прийняв таке рішення

Родина Ніни Матвієнка (фото з відкритих джерел)

За лаштунками творчого проєкту "Співають всі" Ніна Матвієнко розповіла, що її старший син Іван тривалий час казав, що хоче стати ченцем. За словами співачки, він багато разів їздив з групами людей та своїм молодшим братом до різних монастирів.

Співачка зізналася, що її син завжди йде до кінця. Але, якби вони з його батьком не дали свого благословіння та не підтримали його у цьому рішенні, він не став би тоді монахом. Але вони все ж таки вирішили благословити Івана, адже знають, що в нього — сильна віра і завдяки його молитвам, в їхній родині все добре.

 Також Ніна Митрофанівна розповіла, що Іван допомагає майстрам реставрувати старовинний храм. Співачка також вирішила долучитися до цієї доброї справи матеріально.

"Ми маємо зберігати велич минулого, щоб врятувати свою душу", — переконана 73-річна артистка.

Відомо, що Ніна Матвієнко та її чоловік, художник Петро Гончар народили та виростили трьох спільних дітей: двох старших синів Івана та Андрія і наймолодшу доньку Антоніну.

 Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що Ніна Матвієнко поділилася секретом довголіття: що вона радить українцям. Народна артистка України каже, що потрібно навчитися любити та прощати, особливо рідних і близьких людей. Артистка розповіла, що робить під час пандемії коронавірусу та зізналася, що секрет її довголіття та здоров’я – вміння прощати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини