Головна Новини Зірки персона Син Віктора Павліка розповів, як йому вдалося вимолити пробачення дружини після зради
commentss НОВИНИ Всі новини

Син Віктора Павліка розповів, як йому вдалося вимолити пробачення дружини після зради

У 2011 артист прославився завдяки "Х-Фактору" і закрутив роман з танцівницею Анною Олефіренко, яка працювала на шоу

14 січня 2021, 21:28 comments1325
Поділіться публікацією:








Син Віктора Павліка Олександр, який теж є музикантом, не став приховувати від своєї дружини Олесі, що він зрадив її. Історія сталася в 2011, коли у нього був роман з танцівницею Анною Олефіренко. Подробиці Олександр розповів у своєму інтерв'ю для програми "Зірковий шлях" на каналі Україна.

Син Віктора Павліка розповів, як йому вдалося вимолити пробачення дружини після зради

Олександр Павлик. Фото: tochka.net

Артист поділився, що завоювати симпатію Олесі йому було не так-то просто. Він згадав, що домагався уваги дівчини на протязі цілого року. Стосунки почалися з того моменту, коли Павлік-молодший отримав від Олесі смс з наступним змістом:

"Мене щось уже місяць турбує, і я зрозуміла, що мені тебе не вистачає".

Пара почала жити разом, а незабаром закохані дізналися, що у них буде дитина. І все б добре, поки у Олександра не з'явились ще одні стосунки. Роман музиканта так і залишався б таємницею, якби не ЗМІ.

"Вийшла газета, яка роздавалася безкоштовно на перехрестях і в метро. На всю газету мій фейс і поряд ця дівчина. І заголовок "Павлик молодший проміняв свою дружину на танцівницю".

Дізнавшись це, Олеся викинула з дому всі його речі, але Олександр зумів вимолити у неї прощення: він приїжджав вночі і чекав дружину біля під'їзду. Він сильно вдячний Олесі за те, що вона знайшла в собі сили і пробачила його. Сам він зізнається, що до цих пір не розуміє, чому зрадив дружині і що керувало ним в той момент.


Раніше ми писали, дружина Віктора Павліка розповіла про те, що стало з її почуттями до чоловіка за цей рік. Молода дружина українського народного артиста Віктора Павліка, а за сумісництвом і виконавчий директор Катерина Павлик, в дівоцтві Репяхова, на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм розповіла про те, що стало з її почуттями до чоловіка за останній рік.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Котя

15 січня 2021, 07:50

ЕБУН- УРОД КАК И ПАПКА ЕГО, ВЫТЯ С МАЛЕНЬКИМ ЧЛЕНОМ.

Котя

15 січня 2021, 07:14

Хуйня какая то!!!!


Новини