Головна Новини Зірки персона Скасовують концерти та звинувачують: скандальна Лорак поїхала з Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Скасовують концерти та звинувачують: скандальна Лорак поїхала з Росії

Ані Лорак звинувачують у фінансування ЗСУ, а її найближчий концерт у РФ хочуть скасувати

29 серпня 2023, 23:25
Поділіться публікацією:

Опальна виконавиця  Ані Лорак, що вперто  мовчить про те, що   РФ почала війну в Україну,  раптово залишила територію  Російської Федерації.

Скасовують концерти та звинувачують: скандальна Лорак поїхала з Росії

Ані Лорак (фото з відкритих джерел)

 Саме в Росії  її  висувають звинувачення  в фінансуванні ЗСУ,  із цієї причини мають намір відмінити  найближчий  виступ на території усієї країни.  В  мережах розпочали  по-справжньому  цькувати  Кароліну, інформують російські видання.

Про це свідчить, зокрема, лист  російського чиновника, який він  адресував до Генпрокуратури, де вимагає  повністю скасувати анонсований  зіркою концерт.

"Отримали чергову відповідь, що доводи прийняті до уваги і моє звернення перенаправлено в Міністерство юстиції РФ і ФСБ Росії", — написав  цей російський посадовець.

Реакцію правоохоронців  на цей запит Ані  Лорак  не чекала. На  власній сторінці в мережах  співачка  тим часом оприлюднила  фотографії  з Південної Кореї – в цю країну  вона вилетіла з РФ, а про випадок  з  відміною  виступу тепер не згадує.

Скасовують концерти та звинувачують: скандальна Лорак поїхала з Росії - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Ані Лорак перелякала Мережу дуже сильно натягнутим обличчямКолишня українка, що проміняла батьківщину на  "русский мір" і  заробітки в кремлівських рублях,  Ані Лорак  щораз лякає   своїх прихильників, маніпулюючи з власною зовнішністю. Раніше  вродлива  співачка тепер стрімко перетворюється на гротескну копію, де нічого не залишається від справжньої Лорак. 

Зірка не розповідає про процедури, якими  користується, щоб постійно коректувати свою зовнішність, проте, як видно на останніх  фотографіях, Ані  користується не тільки  послугами косметологів  та використовує ін'єкції  краси. На  сторінці співачки в соціальних мережах  не побачиш  фото без ретуші.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини