Головна Новини Зірки персона Скинула 25 кілограмів: відома телеведуча поділилася секретом свого схуднення
commentss НОВИНИ Всі новини

Скинула 25 кілограмів: відома телеведуча поділилася секретом свого схуднення

Російська телеведуча розповіла, що схудла, відмовившись лише від одного продукту

26 жовтня 2020, 14:31 comments1029
Поділіться публікацією:

Анфіса Чехова, якій вдалося скинути 25 кілограмів, вирішила розкрити секрет свого схуднення. Так, вона зізналася в тому, що досягти такого результату їй вдалося завдяки відмові всього від одного продукту, передає видання obozrevatel.

Скинула 25 кілограмів: відома телеведуча поділилася секретом свого схуднення

Анфіса Чехова. Фото: viva.ua

Зараз зірці 42 роки, і її фізична форма приємно вражає. Ведуча розповідає, що звикла снідати сирниками та кавою з кокосовим молоком. Але є в її раціоні один маленький секрет: вона не їсть продукти, в яких міститься цукор.

"Мені постійно пишуть: "Як ви схудли, що ви їсте, у вас така сила волі!". Але сила волі у мене така ж, як у всіх, ні більше, ні менше. Я вранці п'ю каву, чай, їм сирники. Правда, один нюанс: у сирниках немає цукру. У джемі, кленовому сиропі і агаві теж немає цукру. У каві немає цукру, зате є кокосове молоко. Тому, в принципі, можна не відмовляти собі в улюблених блюдах. Достатньо просто відмовити собі в тому, що вас вбиває. Робить вас старими, безпорадними і млявими", — говорить знаменитість.

Також Анфіса додала, що повністю прибрала з щоденного меню м'ясо, жирні та смажені продукти, алкоголь і коров'яче молоко. Вона замінила цю шкідливу їжу на морепродукти та живі йогурти, в яких можна знайти набагато більше поживних речовин.

"Я харчуюся інтуїтивно: якщо мій організм щось просить, я це їм. Наприклад, іноді мені хочеться апельсинів, і я не відмовляю собі в них, незважаючи на те, що у мене на них алергія", — зізналася Чехова.

Телеведуча підсумувала, що категорично відмовляється сприймати різні дієти, оскільки це можна вважати насильством над власним організмом. Вже краще навчитися прислухатися до своїх бажань, даючи організму те, що він хоче.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудська актриса шокувала схудненням на 20 кілограмів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини