Головна Новини Зірки персона "Слова зайві": Світлана Лобода показала, в якому костюмі відсвяткувала Хелловін
commentss НОВИНИ Всі новини

"Слова зайві": Світлана Лобода показала, в якому костюмі відсвяткувала Хелловін

Знаменитість написала, що її дочка хоче продовження банкету

3 листопада 2020, 20:34
Поділіться публікацією:

"Слова зайві": Світлана Лобода показала, в якому костюмі відсвяткувала Хелловін

Світлана Лобода. Фото: teleprogramma

Незважаючи на те, що Хелловін в цьому році вже залишився позаду, відома українська співачка продовжує дивувати своїх шанувальників яскравими святковими нарядами. Так, вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram серію фотографій, на яких похвалилася ефектним образом.

На знімках Світлана позує в яскраво-рожевій перуці і довгому чорному піджаку з поясом. Свій образ вона доповнила коротким топом і декількома аксесуарами на шиї. Знаменитість впевнено дивиться в кадр, показуючи при цьому язик.

"Коли Halloween пройшов, а твоя дочка вимагає продовження банкету", — підписала новий пост артистка. Також вона запропонувала підписникам самостійно придумати назву для фото.

Фанати відразу ж оцінили яскраве перевтілення свого кумира, написавши, що вона виглядає просто чудово. "Неймовірна", "Бомбова", "Найкрасивіша", "Тут слова зайві", — не пошкодували компліментів шанувальники.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Світлана Лобода розсекретила подробиці свого особистого життя. 18 жовтня українська співачка відсвяткувала своє день народження, який вона постаралася зробити максимально атмосферним. На своїй сторінці в соціальних мережах Світлана опублікувала новий пост, який продемонстрував ефектний наряд зірки і новий подарунок. Так, підписники помітили, що на пальці зірки з'явилася обручка, якої раніше не було.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини